Сафо, благодаря за отделеното време и насоки!
Няма да е спокойна и тази година. И май повече и от последните две. Дано генералните промени да ги премина без генерални загуби. Новото не ме плаши, стига да съм здрава. Ако се и разубавя , това ще е неочсквано приятна изненада! Не съм предвидила процедури по мен, поне не засега, кой знае
Съпругът ми е почти 100 сигурно, че ще има интервенция. Другата седмица сме при специалист. Здравето му върви надолу, а с това и нервите му. Аз обгрижвам. Това ми е и голема грижа, неговото състояние. И източник на стрес за мен. Голямото дете е в студентка, захванала е и други проекти и ме притеснява да не тръгне да гони дивото. Но каквото и да реши не се меся. Децата си имат техния път. Синът ми кара средното си образование, при него положението е по-спокойно. Интересно е това с местожителството, сменила съм много, по мое желание. Неочакваните решения не са ми непознати, но точно сега нямам такива намерения. Освен ако не е по-на юг, до вода и с ново гадже
Майка ми е вдовица, много тежко преживяемост загубата на татко преди година. Моля се тя да е добре! Това искам най-силно.
Сафо, няма какво да допълнят, Точна си в повечето неща, другите просто още не са се случили
Благодаря ти!
Най-важното е да сме здрави, до година ще мога да разкажа!