Партньор имам, тази година правим 10 години брак. Предпочитам активностите в 5-ти дом да ми донесат второ дете, а не нова любов А за работата, като добавим и Сатурн във 2 дом, картинката изглежда наистина не особено обещаваща, но пък Юпитер в соларен 10-ти в тригон с 2-ри и 6-ти дом не помага ли до някаква степен?
Аз, тук виждам уреждане на отношения, да не кажа, прекъсване. Асц в 12 не е много добра комбинация, ама имайки предвид интереса ти към астрологията, можем да кажем,че ще се задълбочиш в езотериката и го направи, че да махнеш това лошо влияние.
защото сол ДСЦ е в 5д, а сол У5 в сол 3д, но това е само едно от значенията, а като цяло ще има силна година в творческо отношение, упорит интелектуален или литературен труд, сила и умение да убеждава, да уговаря другите при общуване, смяна на близкото обкръжение - сол Плутон У1 е в сол 3д
смяна на близкото обкръжение
Обратна връзка и на Веско по коментара за предходният ми солар- да, и благодаря ! :clap:
Хайде и аз :012: :017: Картинката хич не е розова, надявам се да оцелея след толкова трансформации :012: Мерси :012: Ей затова ще си спамя на воля :043: :043: :043:
:043: :043: :043: Ей този отговор чаках :012: Мога да ти дам да понапълниш още 8 дом :012: И много ясно, че е по-як :012: къде ти, Овне туй То с 8-ми няма само да се възнасяме :012: За Дракс най-най-троновия Марс :012:
Ще гледам първо да оцелея тази, мерси :012: че с дедо от време оно сме в конфликт :012:
Ти сега какво, състезаваш се с моя трагичен солар :043: :043: :043: Миналата година тъкмо бях навряла нос в астрологията и нали не мога да трая, викам чакай да си видя солар-молар де що има планета все в 12-ти Та намерила време в астрология да се ровя :lol_hitting: :012: ретро Уран, к"во да го правиш :012: