Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1045099 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2265 -: Март 04, 2018, 01:27:45 am »
Ще кача моя солар за настоящата година, положението е такова, че има вероятност да ми съкратят групата, защото няма деца- работя като учител, но там е работата,че съм още по майчинство. Просто как ще е не зная, в този солар какво виждате, аз колкото и да гледам нищо за себе си не мога да прогнозирам. Дали има вероятност от промени в работата?

Обратна връзка?

Samoella

• Full Member
  • Публикации: 108
« Отговор #2266 -: Март 04, 2018, 06:32:56 am »
Обратна връзка?
Промените си бяха налице още тогава, но не ме съкратиха през септември 2016 а през септември 2017, положението бе само временно закрепено.
« Последна редакция: Април 14, 2018, 09:30:25 pm от Samoella »

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #2267 -: Март 04, 2018, 07:14:39 am »
Ще помогнете ли с моя настоящ скоро солар! Най-важни са ми работата и партньорските взаимоотношения, какво ще се случва там. И понеже много ми лиспват приятели, дали ще имам нови запознанства тази година, които да прерастнат в приятелство? Благодаря ви предварително!  :)

Соларът ми е на стр. 92 и определено беше различна година. Започнах работа с деца, но не се разбрах с екипа и след 6месеца ме освободиха. През това време се нахендрих с кредити, знаех че е глупаво, но имах нужда да разпусна след години стягане. Не съжалявам, въпреки всичко знаех какво правя. Имах нужда от силни усещания, да се събудя от летаргията.
В края на годината започнах успешно партньорство със стар познат от друг град, който ми пращаше работа от негови клиенти на минимално заплащане. Това са и първите ми реални проекти и се чувствам много по-уверена, развивам се всеки ден. Реших да работя за себе си, но е много трудно.
Разделих се с приятеля ми, започнах авантюра след няколко месеца, но пак се събрах с моя човек малко след това. Драмата май продължава, аз съм безразлична. Искам свобода, с него все се обеснявам за незначителни неща, това ме натоварва много.
Обобщено, много емоционална година, но и година на израстване. Винаги съм разчитала на себе си, но някакси си с предишното мислене съм имала много късмет. Сега имах ситуации, в които мисленето и действията са решаващи за дълъг период от време. Най-важна бях аз, за първи път. Бих казала година на осъзнаване(късно,закъсняло).

Имах проблеми със здравето(синузит), който при мен е хроничен. След него за 1-ви път пробвах на шега вегетарианство, издържах без проблем месеци и се чувствах прекрасно. Засилиха се болките в дясната част на кръста, които леко съм усещала през годините от 2012г. Този път беше различно и сега през 2018 вече са факт брутални болки разпространяващи се вече  и в лявата част. Надявам се тази седмица да се разбере какво е точно.

Вероятно има и още, може би нещо по-важно, но в момента не се досещам.
« Последна редакция: Март 04, 2018, 07:58:02 am от maimunka365 »
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2268 -: Март 04, 2018, 08:03:55 pm »
Соларът ми е на стр. 92
92-ра при теб не е 92-ра при мен, тъй като настройките ми са на 1-ва страница да излизат най-новите коментари.
При обратна връзка е добре да се постави линк, който да ни отведе до запитването.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #2269 -: Март 04, 2018, 08:25:45 pm »
Писах от телефона, та затова 92стр..   :012:

http://astra.la/forum/index.php?topic=92.1820
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

akruks

• Hero Member
« Отговор #2270 -: Март 04, 2018, 08:38:29 pm »
Писах от телефона, та затова 92стр..   :012:

http://astra.la/forum/index.php?topic=92.1820
Този линк ме отведе на 92-ра страница, където сме писали януари 2015-та
а като гледам във форума си от април 2015-та

като казах линк, имах предвид такъв с твоя солар и сега видях, че си цитирала запитването си по солара през 2017та, който цитат ни отвежда до солара, не беше нужно да пишеш, че е на 92стр., защото при мен излиза на 26-та страница

ето линк на запитването ти заедно с картата http://astra.la/forum/index.php?topic=92.msg142168#msg142168

Papy

• Hero Member
« Отговор #2271 -: Март 05, 2018, 12:15:02 am »
Този линк ме отведе на 92-ра страница, където сме писали януари 2015-та
а като гледам във форума си от април 2015-та

И аз през телефона го виждам на 92-ра, малко по-надолу, просто линкът е към началото на страницата
И чак пък толкоз вече...

akruks

• Hero Member
« Отговор #2272 -: Март 05, 2018, 05:15:50 am »
И аз през телефона го виждам на 92-ра, малко по-надолу, просто линкът е към началото на страницата
И чак пък толкоз вече...
Нали писах, че твоето 92-ра при мен е 26-та, тъй като в настройките съм сложила чавка на опцията  "Покажи най-новите публикации горе.", страниците се броят различно
като отидох на 92стр и там са солари от януари 2015та, а нейният е от 2017-та

Papy

• Hero Member
« Отговор #2273 -: Март 05, 2018, 09:01:27 am »
А, сега разбрах

p.angelova28

• Newbie
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #2274 -: Март 05, 2018, 11:36:23 am »
Здравейте :) Нова съм в астрологията и все още имам много да уча. Опитвам се да  разчета новия си солар, който започва съвсем скоро :) Ще се радвам да му хвърлите едно око, за да видя дали правилно съм се ориентирала в нещата :) Благодаря предварително!

Papy

• Hero Member
« Отговор #2275 -: Март 05, 2018, 12:24:59 pm »
А ще споделиш ли ти как ги виждаш?

p.angelova28

• Newbie
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #2276 -: Март 05, 2018, 02:23:47 pm »
Не съм сигурна, че правилно навързвам нещата, но все пак ще споделя.
Мисля, че годината ще е изпълнена с интензивни отношения и контакти от всякакво естество. Мисля, че позицията на сол. АЦ показва някакви ангажиращи отношения, но не съм сигурна, че се касае за брак. Може и обществени отношения да са.  Марс и Плутон са добре аспектирани, с изключение на квадратурата между сол. Марс и нат. Слънце, което не знам как да тълкувам. Смятам че основни теми през годината ще са търсенето на признание, също осъзнаването на собствените способности. Лъв в 10 сол. дом, би твябвало да насоча енергията си към въпроси свързани с професионална реализация. Възможни са финансови проблеми заради това, че ъгловите домове са в неподвижни знаци, а и този марс във 2 дом, макар че марс във 2 дом мисля, че може да се тълкува и като допълнителен доход или сдобиване с имот. Мисля, че е възможна и някаква промяна в професионален план, но пък това хич не ми се връзва. В общи линии това е :)

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #2277 -: Март 06, 2018, 09:48:20 am »
http://astra.la/forum/index.php?topic=92.msg145431#msg145431

Тук ми е солара за 2017 - имах наистина здравословни проблеми, кръвно вдигах, края на годината ми откриха една киста и ми казаха, че трябва да се оперирам и то с коремна операция, та си бях изкарала акъла - това предполагам е марс в първи, но не в знака на асцедента. Не се стигна до операция де, надявам се да се размине.

С детето влизах в болница (за първи път), но слава богу всичко беше наред, без последствия.
Пари имах, в чужбина ходих два пъти, забавления в чужбинско доста. Общо взето, като изключим тези здравословни проблеми, които бяха без съществени последствия всичко беше наред. Пиша я хубава година. Таото със Сатурн не го знам как се прояви.

Сега качвам новия солар, щото му дойде времето, ако някой иска да коментира. Записала съм се на едно обучение, на което възлагам големи надежди да взема сертификат, който би ми бил много полезен, дано всичко мине както трябва.

И съм решила да си опресня испанския, че не се знае кога ще потрябва.
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #2278 -: Март 06, 2018, 03:30:27 pm »
Таото със Сатурн не го знам как се прояви.

Нещо в домовете на лели,чичовци имаше ли?При началник събитие?Домашни любимци?Договори сключвала ли си?Контролни органи,проверки?Напрегнати отношения с учители?

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #2279 -: Март 06, 2018, 03:45:34 pm »
http://astra.la/forum/index.php?topic=92.msg145431#msg145431

Тук ми е солара за 2017 - имах наистина здравословни проблеми, кръвно вдигах, края на годината ми откриха една киста и ми казаха, че трябва да се оперирам и то с коремна операция, та си бях изкарала акъла - това предполагам е марс в първи, но не в знака на асцедента. Не се стигна до операция де, надявам се да се размине.

С детето влизах в болница (за първи път), но слава богу всичко беше наред, без последствия.
Пари имах, в чужбина ходих два пъти, забавления в чужбинско доста. Общо взето, като изключим тези здравословни проблеми, които бяха без съществени последствия всичко беше наред. Пиша я хубава година. Таото със Сатурн не го знам как се прояви.

Сега качвам новия солар, щото му дойде времето, ако някой иска да коментира. Записала съм се на едно обучение, на което възлагам големи надежди да взема сертификат, който би ми бил много полезен, дано всичко мине както трябва.

И съм решила да си опресня испанския, че не се знае кога ще потрябва.
Сол асц.в 12 натален,ще предпочиташ да се усамотяваш за да твориш,да се забавляваш,с детето,може да се наложи да посетиш някой в болнично заведение,поликлиника,много енергия в 6сол.е съсредоточена,работа,лели,чичовци,домашни любимци.У1сол,Слънце в 9 дом,да ,обучение,успешно,помага Луна,Юпитер,и пътуване повече от веднъж,море,чужбина пак,пари чужди от две места може да получиш,специалист да посетиш възможни настинки,вируси.Акцентиран 9дом,ще има активност при партньорите на братя и сестри,или сестра,брат на твоя партньор.Началник може да претърпи инцидент,хирург.интервенция.Няма въздух в солара,посещавай открити места,гора,плаж,дишай. :)