Притеснено ми е, че никой не се включва. Нещо лошо ли виждате?
Нищо лошо не виждам аз.На други хора също никой не отговаря,що се панираш.
Сол.Ац в 6 нат.дом през годината всичко свързано с работа,здраве,ежедневие,домашни любимци,лели,чичовци ще бъде важно за теб.Меркурий в 1дом,общуване,пътуване,комуникации с роднини и други,опозиция нат.Плутон,тормозиш се,обсебена си някакви фикс идеи,главоболие,нерви,гневни думи,мисли,освен това е у6 сол.дом,свързан с лечение,здраве,зъби,очи,внимание за такива неща.Слънце у6 сол.в 1дом пак разходящ съвпад Уран,всички желания,тайни излизат наяве,партньорства (бяха споменали за това в друга тема),пари от партньори ще получиш,може бизнес парт.ако имаш.Луната почти на к5,тронова ,това са твоите желания за семейство,любов,дете,зачеване ,опозе тр.Плутон,психиката,зачеването като фикс идея точно сега.У 1,У8 сол.домове Марс екз.в 10 дом ориентирана си към кариера,статус,секстил Юпитер в 8 дом,което е чудесно и тригон нат.Луна.Марс се свързва с интервенции.Сол.Юпитер на к12 нат.ретро и ще тръгне директен ще мине отново там 21* скорпион.Около 23 септември тр.Уран съвпад Слънце.Предстоят ти промени в живота и във външният вид.Успех.Това са общи тенденции за сол. ти година такава,каквато аз я виждам.