Сафо, може ли моля за коментар и по моя солар, че нещо тотално се зацапа житейската картина при мен в почти всяко отношение и имам необходимост от някакъв ориентир, пък бил той и кратък прочит на солара ми :17: (картата ми е няколко поста по-назад в темата)
Сърдечно благодаря!
lina,ти си с ац.рак и сега Плутон е спрял опозиция на твоите Марс и Сатурн,транзитен Марс също е там,на дц.Това е оста на взаимоотношенията и вероятно имаш напрегнати отношения с партньори и други хора,агресия срещаш,при племенници също може да се отрази,при баби/дядовци,братовчеди.
През тази сол.година,която започва през май,сол.ти ац е в 3ти нат.дом и Меркурий ще е важен за теб през тази година и като у10 сол.дом.(кариера,родители,статус).Ще пътуваш,ще комуникираш,роднини,братя/сестри,чистене,разговори,диети,хранене,разговори на здравословни теми.Меркурий в 8сол.дом,ще си прекалено нервна и възбудима,но бързо ще ти минава,ще си избухлива на моменти,агресивно ще мислиш,възможни главоболие,проблеми с очи,зъби,уши,нерви,възможни интервенции,секс.Нептун е в сол.7дом внимавай с кой общуваш.Слънцето е в 9сол.дом в сх.тригон към Марс и Плутон в 5ти сол,възможно е твои роднини да пътуват или/и смяна на статус,придобивки.Възможно е да срещнеш някой от миналото,стар партньор.Сол.Луна в 4дом опозиция натална,ще имаш посещения ,ще ти гостуват приятели,роднини,внимавай за течове в къщи,хладилници,климатици.Приятел/ка ще има здравословен проблем.Пази се от крадци,мушеници,джебчий,телефонни измамници.Ще харчиш пари за пътувания,телефони,учебни пособия,книги.Може да се наложи някакви документи да оправяш,шоф.книжка,лична карта......Транзитен Сатурн е в тригон към сол.Ац и нат.Юпитер,така че ще имаш подкрепа през годината от по-възрастни хора,лели/чичовци,или от деца.Ако имаш дом.любимци ,гушкай ги .