Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1068725 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13998
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2340 -: Май 17, 2018, 05:41:31 pm »
А има ли индикации за завършването на висше образование?

Слънце У12 в 9д на солара в съвпад с Юпитер в 12д, опозиция на сол Юпитер У4 - има индикации за приключване, но все пак не бързай, няма ли начин да го завършиш, завършването е също по 12-ти дом, като края на нещата по 9-ти

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4650
« Отговор #2341 -: Май 17, 2018, 05:46:51 pm »
Акрукс кога ще гръмнеш топчето  :012:

akruks

• Hero Member
« Отговор #2342 -: Май 17, 2018, 06:00:54 pm »
Акрукс кога ще гръмнеш топчето  :012:
много е гадно така, като ме знаеш/те коя съм, пък аз вас не  ::) , любознателният ми Меркурий ходи раздразнен и незадоволен хахаха

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7878
« Отговор #2343 -: Май 18, 2018, 05:07:49 pm »
Най - късно ще разберем през октомври месец... Иначе си давам картата да ме разучавате, но аз съм доста скучна личност, въпреки ударите, които ми нанесе съдбата... :012:
Геривас,какво означава да си скучна личност?Ти си с ац.Близнаци,Меркурий в 12 дом,тронов.Обичаш ли да се усамотяваш с книги,тайничко да пишеш,да разговаряш с някой,сама да си говориш?Какво правиш с ръцете?Имаш ли трапчинки?Бенка на лицето?
Телефонът ли е любимият ти уред?Пътуваш ли често насам-натам?Меркурий е в тригон с к9.Религиозна ли си?Печатарство,билети,мостове,прелези,надлези,велосипеди,ксерокси,документация някаква водиш ли?Кое е любимото ти занимание?Говориш ли много?Мислиш ли,че си умна?Пишеш ли?Журналистика харесваш ли?Хубава ли си,чаровна?
« Последна редакция: Май 18, 2018, 05:21:27 pm от Сафо »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2344 -: Май 25, 2018, 10:32:23 pm »
Нещо да кажете по соларна карта на мъжът ми  :17:
Има много време до започване на солара,но затъмнението от 15.02.18г. квадратира Слънцето му.Има ли събитие при леля/чичо или брат?Утре ще разгледам по-обстойно.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2345 -: Май 25, 2018, 11:14:40 pm »
Нещо да кажете по соларна карта на мъжът ми  :17:
Рано е още за този Солар, има още половин година докато стартира, дотогава е актуален настоящият, започнал на рожденя му ден през 2017-та.
Но през февруари сл. затъмнение е било в негов 6-ти дом в квадрат на Слънце У12- някакви проблеми със здраве, работа, брат имало ли е? Предстои през август затъмнение в 12-ти дом, миналата година август пак е имал СЗ в 12-ти квадрат на Слънце У12, имало ли е събития, свързани с него лично или с мъж от семейството, може и шефа му?

akruks

• Hero Member
« Отговор #2346 -: Май 26, 2018, 03:15:18 pm »
Не му се впрягай, че скорпионите са така- като няма кого да захапят се обръщат и си хапят опашката  :012:
В текущия солар е с Новолуние в 6-ти, както и с Марс там, което показва неразбориите в работа, здравословните неразположения от емоцинален характер, но Юпитер и Венера са също в този дом и има тяхната подкрепа, тъй че ще се измъкне от кризата. Уран У10 в 12д и Сатурн У9, 10 в 8д не са много ок, но са в тригон помежду си, така че няма да има сериозни последици от разположението им. Сол АС в 9д - акцент през годината ще са теми, свързани с чужбина, дали не обмисля вариант да замине при брат си? Няма лошо, имам познати, които отскачат за по 3-4м в Англия, колкото да закърпят семейния бюджет.
« Последна редакция: Май 26, 2018, 04:11:58 pm от akruks »

akruks

• Hero Member
« Отговор #2347 -: Май 26, 2018, 04:12:48 pm »
Като спомена за чужбина, той от време на време /поне веднъж - два пъти в месеца/ ходи в чужбина
ами това ще да е, аз не съм казала, че за постоянно има намерение да емигрира

valeriana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 73
« Отговор #2348 -: Май 31, 2018, 02:47:36 pm »
Ако някой има време и желание може ли да погледне предстоящият ми солар ? Моля? :58:

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2349 -: Май 31, 2018, 06:56:35 pm »
Ако някой има време и желание може ли да погледне предстоящият ми солар ? Моля? :58:
Здравей!Сатурн се е ковнал на ДЦ.....Сол. ац. в 5 нат.любов,страст,ревност,отмъщение,всичко по скорпион каквото се сетиш като усещания,банки,застраховки..........На дц.уран да не обърка работата с тия любови да не стигнеш до раздяла/развод,внимание!В 1ви сол юпитер у2,у5 сол домове,ще получиш пари от нещо.У сол ац в 3 дом ще има комуникации на високо равнище,нерви,разпри с братя/сестри,близки,съседи,неочаквано ще се случват и пътуване ,нерви,луната във водолей е нервак също,брат/сестра ще се жени ли?Слънце е у10дом в солара и е в 8д,може да се наложи да вземеш заем за нещо,свързано с документи,или коли.Нерви в работата,напрегнато ежедневие,търпение.Мъжът ти ще пътува до рожденото място.Не се трвожи,написах общи неща,по-съществени според мен.

valeriana

• Jr. Member
  • **
« Отговор #2350 -: Май 31, 2018, 10:44:51 pm »
Благодаря ти Сафо !!!! Тъй ми се искаше всичко това което описа вече да приключи но ....Само здраве да е

akruks

• Hero Member
« Отговор #2351 -: Юни 01, 2018, 09:37:58 pm »
Кое по-точно те вълнува? Имаш ли деца, желаеш ли да имаш?
сол Ас в нат 5д- актуални през годината за теб ще са темите любов, творчетсво, деца, развлечения, ща имаш подкрепата на сол. Юпитер, който управлява 3-ти и 5-ти дом и е в хармония с У1 в солара.

valeriana

• Jr. Member
  • **
« Отговор #2352 -: Юни 03, 2018, 12:58:16 am »
Благодаря за включването Akruks  .Ами имам едно момче на 22 години , други не планирам.Всичко ме интересува пранирали сме малък бизнес свързан с домашни любимци , дали ще е успешен?А мъжът ми си има проблеми от известно време може и с това да е свързано пътуване до родното място ?

irko_birko

• Full Member
  • Публикации: 228
« Отговор #2353 -: Юни 06, 2018, 02:02:03 am »
Zora, може да вземеш заем или да има промяна в социалния статус, работа. Промяна в ежедневните задължения, мисля, че ще си насочена повече към дома. Не знам дали е загуба или напускане на работа, работа от дома. Защото У10 ти е в 10 на трон. Но пък дир Сатурн на МЦ е стагнация.
Ако си необвързана, начало на връзка или започване на такава на дете ако имаш.  Възможно е да се запознаеш с някой по интернет, което да прерастне в нещо по- сериозно. Ако си обвързана, приключване или промяна в отношенията.
Не съм гледала съвсем подробно картата, но това ми се наби на очи.

irko_birko

• Full Member
  • Публикации: 228
« Отговор #2354 -: Юни 06, 2018, 02:40:06 am »
Всъщност работата ти свързана ли е с вид изкуство, вода, течности или лекарства?