Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1045071 пъти)

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2370 -: Юни 10, 2018, 11:52:22 am »
Radost,
Благодаря ти, ще ти бъда благодарна, ако ме насочиш към литература, свързана с изучаването на Солара. :-*
Тук също има информация. http://astra.la/forum/index.php?topic=394.0
Примерно "Астрология за всеки Т.4: Слънчева революция" Автор: Люмиер. В различните книги по прогностика също се споменава за Солар. Например в "Астрология и здраве" на Апостол Апостолов. Ето какво пише там за соларния АСЦ в 1 дом, както е по посочената карта. "...това означава, че през предстоящите 12 месеца ще се повтори цялата тематика, присъща за радикалния хороскоп. Това положение означава също така и личностно израстване, съзряване, усъвършенстване."
 В най-различни сайтове също има доста информация. Само да ти се занимава. :)

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #2371 -: Юни 10, 2018, 03:29:20 pm »
Тук също има информация. http://astra.la/forum/index.php?topic=394.0
Примерно "Астрология за всеки Т.4: Слънчева революция" Автор: Люмиер. В различните книги по прогностика също се споменава за Солар. Например в "Астрология и здраве" на Апостол Апостолов. Ето какво пише там за соларния АСЦ в 1 дом, както е по посочената карта. "...това означава, че през предстоящите 12 месеца ще се повтори цялата тематика, присъща за радикалния хороскоп. Това положение означава също така и личностно израстване, съзряване, усъвършенстване."
 В най-различни сайтове също има доста информация. Само да ти се занимава. :)
Radost, изключително много ти благодаря за тази информация. До сега съм чела и е много добре описано и изяснено. Дори и направих на мъжът си SolarReturn в astro-то ( не е тази карта която качих на мой познат, който ме помоли да я разгледам за да се упражнявам). И да ти кажа, абсолютно всичко съвпада и е описано както в темата. Много успехи го очакват на работното място, но с много упорит труд, нерви. Но най-накрая ще си заслужава, защото 4дом е в Лъв. Даже май ще си получи заслуженото повишение, което аз чаках с нетърпение, защото много се труди, шефът му го форсира 8 месеца и сега даже обучава една нова колежка. И се надявам като я обучи, да го направят мениджър. Ще има известно напрежение в кореспонденцията и писмата (работи във фирма за внос и износ с чужбина), но ще си заслужава. Даже по едно време беше в депресия, в началото на годината и до преди 2 месеца, но нещата се поуспокоиха. В солара се видя и ремонта в къщата ни, който продължава и ще е цяло лято. Вижда се, че и ще има време за хоби и развлечения с приятелите си от един клуб по стрелба. И аз много се радвам, че най-накрая откри това забавление, защото се тормозеше и депресираше вкъщи. Също така го очаква през Септември командировка в чужбина. Там доста ще заблести и съм му казала да взима контакти на хора, защото след това ще му се отворят нови врати за работа. Забелязах че и ме обгрижва повече, дава ми повече внимание и любов и това също се видя в солара.
Много се радвам, че с материала който ми даде успях да асимилирам цялата информация и да я приложа, и най-вече че има съвпадение с действителността!
Продължавам с моя и с този на моят познат. Надявам се да мога да помагам във форума скоро с коментари.
 :1rij:
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #2372 -: Юни 10, 2018, 03:31:25 pm »
Е, няма да е той ... Днес се разделихме окончателно ... За съжаление късно разбрах, че егото му и гордостта му е по - важна от всичко ...  :73: :73: Чувствам се предадена и ужасно :(
Я пусни един лунар ако искаш,да видим какво става.Твой лунар.

valski

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 56
« Отговор #2373 -: Юни 12, 2018, 02:08:03 pm »
Здравейте, от днес започва новият ми солар. С молба съм към Вас за коментар и ориентация по него - какво са ми подготвили звездите за годината, някакъв акцент, който Ви прави впечатление. С благодарност  :58:

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #2374 -: Юни 13, 2018, 09:37:43 am »
Проблеми в работата възможен е период на безработица Сатурн и Плутон в 6 ти дом. Това беше годината ми без работа през 2014. Проблеми с партньора Марс в 7-ми дом.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2375 -: Юни 13, 2018, 04:25:48 pm »
Проблеми в работата възможен е период на безработица Сатурн и Плутон в 6 ти дом. Това беше годината ми без работа през 2014. Проблеми с партньора Марс в 7-ми дом.
Различно е- при теб Сатурн транзитираше през 6-ти дом тогава, а при нея са в соларен 6-ти - повече задължения и натоварване с работа, желание за трансформация в работата, ще се притеснява за здравето си неоснователно

akruks

• Hero Member
« Отговор #2376 -: Юни 13, 2018, 04:28:21 pm »
Здравейте, от днес започва новият ми солар. С молба съм към Вас за коментар и ориентация по него - какво са ми подготвили звездите за годината, някакъв акцент, който Ви прави впечатление.
Такова разположение на соларна ос 3-ти/9-ти дом върху АС/ДС имах в годината, когато за пръв път пътувах до западна държава и работех на 2 пъти за по 3м, че още не бяхме в ЕС

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2377 -: Юни 13, 2018, 10:10:20 pm »
Здравейте, от днес започва новият ми солар. С молба съм към Вас за коментар и ориентация по него - какво са ми подготвили звездите за годината, някакъв акцент, който Ви прави впечатление. С благодарност  :58:
Предстои ти година в която ще се запознаеш с нови хора,групи,организации,ще пътуваш,меркурий в близнаци в 11сол.дом,ще има неочаквани познанства,влюбвания,тр.нептун е на дц.някой от семейството ще пътува в чужбина,проблеми във финансовото състояние при родител,ще се наложи извънредно харчене,ще има спорове с партнори/колеги,изненади и при колеги/партньори при детето ти,в по-късен етап от годината ще предпочиташ да се усамотиш,ще посещаваш водни места,ще прекарваш повече време със семейството,ще има изненади.Чети,релаксирай,готви,шии,използвай ръцете.

valski

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 56
« Отговор #2378 -: Юни 14, 2018, 01:12:20 pm »
Благодаря на всички Ви за коментарите. Дано изненадите, които споменавате да са приятни. :). А някои от прогнозите ви са вече планувани. Надявам се да не забравя да давам обратно информация за събития. Поздрави  :-*

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #2379 -: Юни 19, 2018, 10:26:53 pm »
Здравейте,

От утре започва нов солар, нови възможности, нови неволи /или не съвсем/  ;D, та чувствайте се поканени до коментирате.  ;D

БлагодарЯ!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2380 -: Юни 20, 2018, 08:04:32 pm »
Здравейте,

От утре започва нов солар, нови възможности, нови неволи /или не съвсем/  ;D, та чувствайте се поканени до коментирате.  ;D

БлагодарЯ!
Санти,здравей.Нямам представа дали си мъж или жена,но ще ти напиша няколко думи за това,което виждам аз.Сол.Ац на Дц е насоченост към партньорства ,зависимост,служене,,Нептун е на ДЦ там той е тронов,по-силен,ще срещаш себе си в другите,всякакви нептунианци ,пияници,лъжци,поети,моряци,наркомани,влюбени,измамници,зависимости,не се увличай и ти с дева там по лекарства,диети,здравословно хранене,незная спортуваш ли,хр.добавки,химия,меркурий у ац в тригон нептун,някой да не те измами,да се влюбиш,с тия соц.мрежи и ьпитер в 3ти сол.дом секстил Луна в 12 може тайна кореспонденция,чат,пътуване зад граница,сънища .Меркурий в 10 дом ще си ангажиран/а социално,обществено ,ще комуникираш с някой у дома ю ч често,с деца,плувай,пей,,ще приключи нещо като договор,ще завърши обучение,или нещо по дома,чувствителност,обидчивост,сантименталност ,неовереност,нужда от някой,ще има изненади с приятели,приятелство е възможно да приключи,тайни льбовни копнежи,разсеяност,внимание при шофиране,покупка автомобил,сделки,договори,при роднини,съседи събитие,брада ли ще пускаш,пъпки са възможни,коремни проблеми и със зъби,това е по здр.тема.Луната от 12 секстил юпитер в 3,брат/сестра,съседи печалби при тях,при теб-комуникации,коли,договори,тайни,пари за любов,удоволствия,спортни принадлежности.Слънце у12 в 10,тайна ще излезе на яве,някой от дома със здр.проблеми,събития при леля по пътищата.

Магика

• Full Member
  • Публикации: 140
« Отговор #2381 -: Юни 29, 2018, 10:54:15 pm »
Бихте ли коментирали на съпруга ми солара... С тази луна на IC и 8 дом малко ме притеснява...

akruks

• Hero Member
« Отговор #2382 -: Юни 29, 2018, 10:59:50 pm »
Бихте ли коментирали на съпруга ми солара... С тази луна на IC и 8 дом малко ме притеснява...
По-притеснително е, че е в 8-ми дом, но пък той не се свъзрва само със смърт и кредити, секса също е по този дом.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2383 -: Юни 30, 2018, 09:20:04 am »
В солара е важно Слънцето у10 сол. в 5 сол.Затъмнения по оста 6-12 е имал,нещо здравословно,в работата,при лели/чичовци.Родителската ос е активирана.Има ли бизнес?Шеф,баща.
« Последна редакция: Юни 30, 2018, 09:31:09 am от Сафо »

Магика

• Full Member
  • Публикации: 140
« Отговор #2384 -: Юни 30, 2018, 02:29:42 pm »
Заболяване да, но нищо обострено на последък. Бизнес не, обикновен работник. В работата имаха повишение на заплати с изключение на него и още няколко колеги. Последваха срещи с директорите, но без резултат. Баща няма, майка му е възрастна, но в добро здраве. Имахме абитуриентка тази година. Правим и голям ремонт(санираме къщата) с пари от наследство(негово). Може би това е Луната(грижите) на ИЦ...