Аз, тук виждам уреждане на отношения, да не кажа, прекъсване. Асц в 12 не е много добра комбинация, ама имайки предвид интереса ти към астрологията, можем да кажем,че ще се задълбочиш в езотериката и го направи, че да махнеш това лошо влияние.
Заинтригувах те любопитството ми с тези солари,ето и моя
Цитат на: Рени в Март 24, 2014, 06:59:51 pmЗаинтригувах те любопитството ми с тези солари,ето и моя ми няма да ти е много лека годината, ще си затруднена откъм пътувания, ще се наложи да полагаш ежедневни грижи в дома, но пък за любовта вратите са отворени, имаш показатели дори да встъпиш в брак по любов
имаш показатели дори да встъпиш в брак
Извинена си, но е в 11.Като цяло годината ще е насочена към контактите с близки и приятели. Ще си много чувствителна и по-лесно ранима. Възможни разочарования от някого. Може обаче да си създадеш нови контакти.Любовни трепети също е възможно да не липсват. Дали ще има брак и задомяване не съм сигурен. Бъди предпазлива по отношение на здравето си и не се претоварвай!
Абе, едно и също ли гледаме? В 12 е...соларен...и първо това се гледа,а не,че е в 11 натален.