Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1044745 пъти)

Синухе

• Sr. Member
  • Публикации: 264
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2550 -: Януари 09, 2019, 09:55:25 am »
Странно,но забелязали ли сте ако в Солара има стелиум в даден дом,да няма сериозни събития?

Или е по-важно къде попада в натала.Макар че и там не отчетох видими промени. Сякаш Соларите са просто един фон и толкова.
Вечният събира вечни неща, смъртният – тленни.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #2551 -: Януари 09, 2019, 12:05:45 pm »
Соларите нали са в помощ на други по-древни техники, като фирадрии и профекции. Иначе са просто транзити.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #2552 -: Януари 09, 2019, 06:15:24 pm »
Странно,но забелязали ли сте ако в Солара има стелиум в даден дом,да няма сериозни събития?

Или е по-важно къде попада в натала.Макар че и там не отчетох видими промени. Сякаш Соларите са просто един фон и толкова.
Забелязах, че стелиум в даден дом носи събития по производни домове. Например, стелиум в мой 3 сол. - събития при брат, съседи и т. н. Или при партньор на моето дете.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2553 -: Януари 10, 2019, 10:35:51 am »
Забелязах, че стелиум в даден дом носи събития по производни домове. Например, стелиум в мой 3 сол. - събития при брат, съседи и т. н. Или при партньор на моето дете.
А ако стелиумът е в 1 дом?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2554 -: Януари 10, 2019, 03:24:22 pm »
А ако стелиумът е в 1 дом?
Ти,външен вид,здраве,взаимоотношения,племенници,3-ти дом на твоите приятели,баба/дядо,10 дом на майката,4 дом на бащата,11 дом на брат,на съседи,8 дом на лели/чичовци и друго каквото се сетиш.

maimunka365

• Hero Member
« Отговор #2555 -: Януари 11, 2019, 01:11:52 pm »
Тази година имам стелиум в 1-ви соларен и ще дам ОВ когато се прояви.  :)
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #2556 -: Януари 11, 2019, 04:43:07 pm »
Стелиум в първи дом , обикновено дава голяма личностна изява , активира се общуването аз-другите. Не мисля , че задължително е нещо добро. Задава се въпроса, аз принадлежа ли на тези среда изобщо? Те искат ли ме? Част ли съм от тях?

maimunka365

• Hero Member
« Отговор #2557 -: Януари 11, 2019, 04:51:21 pm »
Грег, не очаквам да е добро, когато е замесен Сатурн-Козирог.  :( Всъщност сега като погледнах солара, мисля че нямам стелиум. Сатурн/Луна/Плутон са в съвпад, Слънцето и Меркурий са в първи но не участват в стелиума, в друг знак са и много далеч. Сатурн по натал е в 8-ми, Луната в 12-ти. Сол. 12-ти е 8-ми натален, престой в болница ли е това?
« Последна редакция: Януари 11, 2019, 05:49:02 pm от maimunka365 »

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #2558 -: Януари 15, 2019, 12:23:16 pm »
Здравейте,
Днес мъжът ми има рожден ден и ще се радвам да коментираме новият му Солар за 2019година.
На пръв поглед ми се струва, че ще има доста работа и ще се труди усърдно. Дали не го очаква и повишение с този Уран в 9ти сол дом и сол МЦ в 7ми натален.

Благодаря Ви.
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

Mishe92

• Newbie
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #2559 -: Януари 16, 2019, 03:48:29 am »
Здравейте... Реших и аз да се престраша най - после да си пусна солара тук... Чета ви от много време и ми е интересна астрологията, но все се притеснявам да изказвам гласно това което съм по научила и виждам.. Качвам солара си по две причини - притеснявам се от здравословни проблеми ( понеже си ги трупам с годините, а не съм възрастна, даже въобще)  и втората е че с некомпетентното си око забелязах бременност през тази година. Солара е пуснат от 1.01.2019 година. Ще ми е интересно да чуя Вашето мнение и за моя Солар, понеже с интерес ви чета изчерпателните коментари, мнения и съвети.  Благодаря и весело посрещане на Новата година  :58:
Цитирам собствения си коментар, за да не качвам отново картата... Интересно ми е излиза ли промяна в жилището, смяна на дома през тази година..? 

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2560 -: Януари 16, 2019, 05:56:51 am »
Цитирам собствения си коментар, за да не качвам отново картата... Интересно ми е излиза ли промяна в жилището, смяна на дома през тази година..?
Има такава вероятност със сол.к4 в близнаци и Юпитер в 4 нат.

Mishe92

• Newbie
  • *
« Отговор #2561 -: Януари 16, 2019, 08:36:46 pm »
Има такава вероятност със сол.к4 в близнаци и Юпитер в 4 нат.
Благодаря ти... Аз от няколко часа насам си разгадавам отново картата, уча се, чета, но е крайно недостатъчно спрямо вашите компетенции.
Благодаря 🙏💕

Синухе

• Sr. Member
  • Публикации: 264
« Отговор #2562 -: Януари 17, 2019, 08:58:20 am »
Стелиум в първи дом , обикновено дава голяма личностна изява

При много планети в 1ви дом,личността просто става проводник на много енергии и далече не е самата себе си.
Не случайно това е дома на ролите,какво правим в света,какви маски ни се слагат,така че последно едва ли ще може да се самоотрази този,който има стелиум в 1ви дом чисто себе си.
Вечният събира вечни неща, смъртният – тленни.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2563 -: Януари 17, 2019, 12:11:28 pm »
Здравейте... Реших и аз да се престраша най - после да си пусна солара тук... Чета ви от много време и ми е интересна астрологията, но все се притеснявам да изказвам гласно това което съм по научила и виждам.. Качвам солара си по две причини - притеснявам се от здравословни проблеми ( понеже си ги трупам с годините, а не съм възрастна, даже въобще)  и втората е че с некомпетентното си око забелязах бременност през тази година. Солара е пуснат от 1.01.2019 година. Ще ми е интересно да чуя Вашето мнение и за моя Солар, понеже с интерес ви чета изчерпателните коментари, мнения и съвети.  Благодаря и весело посрещане на Новата година  :58:
Соларът си го пускай когато искаш, но ще започне на 15 юли 2019г, дотогава си живей текущия солар, започнал на/около 15 юли 2018г. и не мисли следващия, особено ако не си сигурна на кое населено място ще бъдеш когато ще започне, за да му се построи карта.
По тази карта бременност няма, но ще си активна по отношение на работата, със сигурност ще имаш пътуване, вероятно зад граница, за теб или член на семейството, ще имаш подкрепа от жена за реализиране на поставени цели, особено такива, свързани с дом и населено място.

Kafffi

• Newbie
  • *
« Отговор #2564 -: Януари 22, 2019, 12:20:07 pm »
Здравейте! От скоро се увлякох по астрологията, в търсене на отговори...И така..направих си соларна карта за 2019/2020, търсейки индикации за втора бременност /инвитро/, но взех, че попаднах на доста тежък според мен солар. Виждам само гадни неща- раздели, разочарования и все в тоя дух.
 Та ето го и него! Вие какво мислите?

« Последна редакция: Януари 22, 2019, 12:44:48 pm от Kafffi »