Здравейте... Реших и аз да се престраша най - после да си пусна солара тук... Чета ви от много време и ми е интересна астрологията, но все се притеснявам да изказвам гласно това което съм по научила и виждам.. Качвам солара си по две причини - притеснявам се от здравословни проблеми ( понеже си ги трупам с годините, а не съм възрастна, даже въобще) и втората е че с некомпетентното си око забелязах бременност през тази година. Солара е пуснат от 1.01.2019 година. Ще ми е интересно да чуя Вашето мнение и за моя Солар, понеже с интерес ви чета изчерпателните коментари, мнения и съвети. Благодаря и весело посрещане на Новата година :58:
Соларът си го пускай когато искаш, но ще започне на 15 юли 2019г, дотогава си живей текущия солар, започнал на/около 15 юли 2018г. и не мисли следващия, особено ако не си сигурна на кое населено място ще бъдеш когато ще започне, за да му се построи карта.
По тази карта бременност няма, но ще си активна по отношение на работата, със сигурност ще имаш пътуване, вероятно зад граница, за теб или член на семейството, ще имаш подкрепа от жена за реализиране на поставени цели, особено такива, свързани с дом и населено място.