Здравейте и от мен! Изключително интересна тема за мен. Следя ви, нищо, че не пиша. Обръщам се към вас за съвет, а аз ще ви държа в течение какво се случва. Погледнах солара за тази година. Това, което ме притесни в него, е 1с.дом в 6 нат. и сатурн и плутон в 12 дом. Притеснявам се да не е някакво заболяване или операция...
Януари месец направих спонтанен аборт в 6-7 седмица. Имах проблеми със забременяването, случи се след терапия, защото съм с поликистоза. Чела съм за сатурн, уран и нептун в 5 натален дом много...
Според вас раздяла ли показва тази луна с марс в 5 сол.дом?
Здравей.Сол.ас.на к6,козирог,мисля ще се увеличат отговорностите в работата,ежедневието,възможен е здравословен проблем,посещение на поликлиники,Сатурн у сол.ац квадрат Слънце.Посещение на манастири,храмове,може изследвания някакви да правиш,страхове,изолация,самота,всичко това по 12 дом.Възможна е бременност заради сол.к8 на ас,сол 5 на к10,Юпитер на нат.к5.Приключване на образование,курс.6-12 домове са нашите лели,събитие при тях.При теб миналогодишните затъмнения са били по оста 1-7 домове.Затъмнението тази година е в 5 нат.дом квадрат Слънце.
Може да купиш нещо за дома,техника,електроуред.Но и ще получаваш ,пари от родител,от бизнес ако имаш,от сделка,продажба на нещо.Партньорът ще пътува често,вероятно ще има грижи около родител,или работа.Ако имате кола са възможни проблеми,ремонти,или покупка на нова.Това е според мен.Успех!