Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1044558 пъти)

GImagination

• Newbie
  • *
  • Публикации: 18
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2685 -: Май 22, 2019, 10:04:11 pm »
Благодаря за Хорара , помощта и хубавите думи Сафо   :-* . Желая приятна вечер на всички.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2686 -: Май 23, 2019, 03:51:54 pm »
Също така Нептун е 12 дом в солара ,така че  ако се приеме Нептун за новият управител на риби 1 в 12  ,не мисля че е мн хубаво разположение. Ето изплюх камъчето.
Тази година съм със соларен У1 в 12-ти соларен дом и изобщо не мога да се оплача от изолация, имах и имам все още много разнообразен и динамичен живот, въпреки желанието ми за уединение, което трудно и рядко постигам, а ми е нужно когато творя

Sun_Shine123

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 76
« Отговор #2687 -: Май 28, 2019, 11:42:33 am »
Здравейте, може ли малко повече информация за този солар?  :-*

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #2688 -: Май 28, 2019, 02:32:04 pm »
Здравейте, може ли малко повече информация за този солар?  :-*
Разбира се!))
Този солар е за следващата година, успех :-*

valeriana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 73
« Отговор #2689 -: Юни 04, 2019, 12:06:39 am »
Здравейте , утре имам рожден ден ,ако някой прояви желание да го погледне и да каже две три думи за следващана ми година ще съм безкрайно благодарна :)

Selena_82

• Newbie
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #2690 -: Юни 09, 2019, 04:41:03 pm »
Здравейте,

Ще се радвам да хвърлите един поглед на солара ми. Какво ми предстои в личен план?

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #2691 -: Юни 10, 2019, 12:47:08 am »
Здравейте , утре имам рожден ден ,ако някой прояви желание да го погледне и да каже две три думи за следващана ми година ще съм безкрайно благодарна :)

Ами някаква обратна връзка по старите?

valeriana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 73
« Отговор #2692 -: Юни 12, 2019, 01:15:02 am »
Веднага давам  :)2017 супер успешна ,2018 нов кредит и грижи за болни " близки " слагам кавички , защото така се оказаха не толкова близки и след рожденният ми ден да сега много кратки пътувани за развлечения ,нов бизнес за съпруга и това е май най -същественото :012:

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #2693 -: Юни 13, 2019, 06:16:27 am »
Партньорства са основни през тази година,промяна във външния вид,нещо ще закупиш за дома,красива мебел,вещ.Събитие в дома на родител,при племенник/племенница.Комуникации през интернет/телефон.При дете развитие във взаимоотношенията.Активност в работата,леки здравословни неразположения са възможни.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2694 -: Юни 13, 2019, 02:24:33 pm »
Здравейте,

Ще се радвам да хвърлите един поглед на солара ми. Какво ми предстои в личен план?
Под личен план какво трябва да се има предвид? Професионално ще имаш успех, подкрепа от мъж, ще са актуални темите по 5д през годината, там може да има неочаквани обрати. Може да заминеш надалеко, да живееш в чужбина в даден период, някъде до вода. Финансите- ще си активна по набавянето им, но въпреки това ще се налага да пестиш, ще има ограничения в тази сфера.

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #2695 -: Юни 15, 2019, 02:40:50 am »
Моля, ви кажете какво ме чака според този солар? Много сложни ситуации ме налегнаха. В работата, а в  личните отношения е абсолютна каша ... преключвам една връзка, имам интерес другаде, но нямам кураж, а не мога да се върна назад :( На къде да се фокусирам?
Благодаря ви за вниманието

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #2696 -: Юни 16, 2019, 01:51:44 pm »
Качвам солара си за тази година, който вече е действащ  с пълна сила. Всичко е в пълен разпад и много надолу вървят всичките ми дела. Непрекъснато неприятности и лоши новини. Трудно успявам да запазвам самообладание вече. Може ли да се каже колко лошо ще става, поне да съм по-подготвена за борба. Не съм имала по-лоша година досега.
Виждат ли се съдебни дела?
« Последна редакция: Юни 16, 2019, 05:00:43 pm от maimunka365 »
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #2697 -: Юни 17, 2019, 05:36:03 pm »
маймунка ще разгледам по-късно солара и ще ти пиша,но на пръв поглед стелиума в 1 ви сол.е тежък и създава тягостни чувства,човек е принуден да действа поради някакви причини,ще има изменение на външен вид,луна у7 сол. в 1 дом-по-скоро партньорите ще са зависими от теб ,отколкото обратното,ще те търсят разни хора ,психиката е уязвима ,емоции и настроения променливи......съдебни дела не се очертават според мен..........
Ще получиш пари/притежания от някъде,от нещо ,от някой.........Слънце и Меркурий във 2 ри сол.дом.Възможно е да продадеш имот,да придобиеш,или да ти изплатят.АЦ сол. в 8ми нат.дом-дом на психиката,на чуждите пари,на секса,инцидентите,операции.........възможно е зачеване ,вадене на зъб.При всички случаи насоченост през тази година към финансови,банкови дела,чужди пари,инвестиции,кредити,заеми.Ще се справиш,но тревожност ще има.
« Последна редакция: Юни 18, 2019, 09:26:14 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
« Отговор #2698 -: Юни 17, 2019, 06:07:57 pm »
Качвам солара си за тази година, който вече е действащ  с пълна сила. Всичко е в пълен разпад и много надолу вървят всичките ми дела. Непрекъснато неприятности и лоши новини. Трудно успявам да запазвам самообладание вече. Може ли да се каже колко лошо ще става, поне да съм по-подготвена за борба. Не съм имала по-лоша година досега.
Виждат ли се съдебни дела?
Ще го преживееш, Плутон в 1д преодолява всичко, а се чувстваш зле заради Луната и Сатурн в 1д, но пък можеше да е по-зле, ако бяха и трите в 12д. Марс и Уран в 4д няма да е розово в дома и семейството, не знам за какви съдебни дела питаш, но ако са свързани с наследство/кредит, дължими пари- от и на теб, то днес Пълнолунието попада в твоя 8д над Венера и Уран, най-неочаквано нещата ще приключат благоприятно за теб в тази сфера на действие

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #2699 -: Юни 21, 2019, 06:33:24 pm »
Благодаря ви Сафо и Акрукс!
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг