Романтика,Ребека,Сатин,благодаря!Романтика,приятелката на сина ми е българка,православна християнка като нас,стелиум в стрелец.Ребека мила,не за моя умирачка се тревожа,к8 сол.на МЦ нат.Венера у4 сол в 10 сол дом,Луна в скорпион в 5 дом,който е 8 ми на родител.Аз съм въздушна асц,светила и като видя толкова вода съм в паника,сълзи,сополи и други течности.....Сол.асц в 3 ти рак,вероятно ще комуникирам много емоционално с роднини,ще пътувам често до родителите ми,баща ми е на легло,3 ти инсулт.Луна в скорпион-ревност,омраза,проучване,в 5 дом-драми.Луната в 150 *аспект с натална(както Ели писа по-горе)и в точна антисия с к10 натално.Кредити нямаме,но ни предстоят сключване на сделки,нотариални и даване на пари.И друг път съм споделяла,имаме малък частен бизнес,моята работа е да записвам поръчки по телефона,контактувам с много хора,които не познавам.От известно време се държа доста грубо(поради ред причини)с клиентите,особено с тези,които фамилиарничат,направо едва ги издържам.По 9 ти дом са и некръвните роднини,сестрата на мъжа ми,и жената на брат ми.7 дом е моят племенник ,за който споделих ,че има зависимости.Пътуваме много,чакам с нетърпение неделите да хващам гората.За курсове не съм мислила,но моя 9ти е 3ти на мъжа ми.Относно астрологията ,правя разни дребни прогнози на роднини и приятели.Акрукс,много мило това със стихчетата,но не мисля,че имам заложби.Много време прекарвам в соц.мрежи(инстаграм),качвам снимки ,контактувам.В реалността почти с никой не се срещам/виждам,не говоря,не комуникирам,не каним гости както някога,не се веселя,потънали са ми гемиите.