С нетърпение очаквам да се разкара тази година!
по солара- сол. ИЦ в 8д и сол Марс У4, У12 в 12д - майка ми нали си сцепи главата, после вените и се напукаха, от март до края на есента само с раните ѝ се занимавах, което си беше стрес за мен
сол. Юпитер У1 в сол 8д, сол. Плутон У12 и сол. Луна У8 в сол. 1д- загубих 20 зъба и се трансформирах с две протези, с които ща не ща трябва да свиквам да се храня на обществено място, като всичко това беше още по-неочакван и голям стрес за мен
сол. АСЦ в 4д- изкарах годината предимно у нас и не съм напускала страната
сол. Нептун у3 на сол. К3 може би показва краткото ми пътуване до море- хванах опашката на лятото и извадих късмет с хубаво време в дните 19-21септ., за да изпратя лятото на плажа по бански, а и в моренцето се топнах :49:
сол. К5 в 9д и сол. Венера у5, у10 в сол. 9д- издадох две поетични книги успешно, макар че втората излезе от печат по време на текущия солар, който започна през октоври и също не е цветущ, но предпочитам да не говоря за него, че да не дърпам рогатия за опашката- като отмине наесен с песен ще разказвам какво се е случило по него- дано да са само хубавини, а неблагоприятните моменти ме подминат или премина с лекота!
Добре дошла 2016-та! :13: