Делфинче Благодаря
Отлично те разбирам, защото съвсем наското имах и прогресивно новолуние във Водолей на 11 градус, а това ще рече, че от по-рано - прогресивните ми светила са в знака и подготвят почвата.
Затова и сега ми е интересно как ще усетя настоящото новолуние, при положение, е отмина прогресивно такова в знака и светилата в прогресия носят тази вибрация
starinthenightsky Именно
Лятото, когато за първи път обърнах внимание на новолунията - бях точно в темите, които лунациите поставят в конкретния знак . Желанията ми ми се струваха "невъзможни", но се случиха на 100% - без дори да вярвам. Аз имах настройката, готовността да се гмурна - луната само ме подкрепи, макар да не си вярвах много. Тогава и на пълнолуние имах конкретни приключвателни събития - за мое изумление, луната беше решила да ми покаже силата си. Докато по-късно - през есента някак следвах книгата без да нося конкретния импулс на лунацията в себе си. Те и желанията ми не бяха толкова конкретни, като летните, но вярвам, че с пожелаване на нагласа в момента на лунацията - съм по-податлива на автопрограмиране
Или както се казва - "всичко е в главата", но при новолуние - си изчистваме страничките в съзнанието до бял лист и пишем по-лесно, ясно и отчетливо на на тези бели листи
Романтика :58: