Е, кажете дали астрологията не работи?!
Нямах намерение да качвам този хорар, направих го, за да го разгледам сама. Обаче съм изумена как основни неща се повтарят с предишния. Въпросът е: Я. ще ме потърси ли скоро?
Моят управител пак е на асц, този път вярно е в екзалтация, съответно пак попада в неговия седми дом. А той - пак е представен от планета в Скорпион, защото имам доста неясноти за него. Този път е Сатурн - потиска емоциите и мислите си, сдържан, потаен. Вероятно аз гледам по-емоционално на ситуацията докато той я претегля сравнително хладно. Той миналия път попадаше в моя осми дом, този път е в пети:)
Това, че моят управител е на асц. може да значи, че постоянно премислям темата или че съм заета със себе си. Неговият е в 11 дом с Венера - може да прекарва приятно време с приятели.
Луната е с напрегнати аспекти. Може би е показателно, че в последните дни пак се качих на въртележката и минавам през колебания и силни емоции. Предстои й опозиция с Плутон и Марс и квадрат с Уран, но смятам, че ще се овладея. Това може да не сочи бъдещи изблици, а пак да е знак състоянието ми - че постоянно съм напрегната. Докато Луната излезе от Рак й предстоят тригони с всички планети в Скорпион - последните с Венера и с неговия управител - Сатурн.
Тук е интересно, че Луната от една страна, е моят сигнификатор, от друга - е планетата, посочваща развоя на въпроса. Тоест, придобива двойно значение и тригонът й със Сатурн може би е едно малко по-категорично "да" в отговор на въпроса ми.
Това е цялата информация, която мога да видя по хорара. Бъркам ли някъде?
Като питам за комуникация дали не е по-правилно да се гледат третите ни домове и техните управители?