Здравейте, от снощи се мъча да разгадая картата на въпроса :С ще се върне ли при мен? Въпросът е зададен вчера- 27.01. в 21:21 в София. Той е назован по име. Гледах,въртях,суках и ето до къде стигнах:
Асцедентът е в Дева, У на 1 дом Меркурий,който се намира в 4ти дом в Козирог. Тук е и Юпитер, а Луната като съуправител се намира в Дева в 12 дом. 7дом е в Риби и там е и Уран. У са Нептун и Юпитер,като вторият е в 1 ви дом. Отделно Юпитер прави тригон с Меркурий,но квадрат с У. Венера е в 4 ти дом и има секстил с Нептун.А луната е в съвпад с юпитер. За мен отговорът е да,но ме тревожат луната в 12 дом (връзката ни беше тайна),венера,меркурий и плутон в 4ти дом.
1,4,7,10дом са в подвижни знаци,което дава надежда за скорошно развитие.
Има и Слънце в 5дом ,но то няма аспекти с планетите в 1 и 7дом. Същевременно Уран като У на 5ти дом е в квадрат с Меркурий, а Сатурн е в квадрат с Луна и Юпитер.
У на 7 в 1 дом показва по-силно желание за връзка от него,но реално аз съм тази,която търси връзка в момента.
Ще бъда благодарна на всички коментари,че много се замотах. Карта от телефона не мога да кача
.Слънчев ден на всички