Мили хорица, при мен и моят младеж последната седмица има леко затопляне на отношенията и въпреки, че замина на вилата, нещо ме зачовърка онзи ден и зададох следния въпрос: Ще прекараме ли заедно уикенда със С.? Честно казано никак не е момента, ама този път силно ме гложди нещо отвътре. Ето картата и ето как аз го разтълкувах:
Асц. е в Дева- У - Меркурий в 9ти дом в Телец. В първи дом е и ретро Юпитер. 5ти дом е в Козирог с У Сатурн, който е 4ти дом. Плутон също е в 5ти дом. Луната като косигнификатор на мен е във 2ри дом във Везни. Луната ще направи точен секстил със Сатурн след почти 7 градуса, Луната е направила квадрат с Плутон,а Меркурий е направил преди 2 градуса тригон с Плутон. Юпитер е направил като Луната секстил със Сатурн и квадрат с Плутон.Последният аспект на Луната е квадрат с Уран, който е в любимия ми 8ми дом, където е и Венера- естественият управител на въпроса.
Според мен отговорът е Не. Не ги разбирам тези аспекти със зловредни планети. Не знам кога дават положителен и кога негативен оттенък.
Много ще се радвам на вашите коментари, че много ме разчовърка тази мисъл. :17: :17: :17:
:d030: :d030: :d030: