Оф пак се скарахме заради държанието му към детето и аз си тръгнах , но малката остана с него и сега питам ще се сдобрим ли вече не заради себе си , а заради нея страх ме е да не я направи нещо , след като вече на два пъти присъствам на това , как я удря в буквалния смисъл на думата.
Картата е с прекалено ранен АСЦ, само на 3 минути. Меркурий У1 (ти) заточен в знака на Нептун У7 (той) , с когото е в разходящ съвпад в негов 1д, т.е. той владее положението, такова каквото е, а ти си безсилна да го промениш. Луната ще пренесе светлина между вашите У3, значи ще се сдобрите, за раздяла не може и да става дума, след като вашите У1 са в разходящ съвпад.
И престани вече на всяко сърдене да пускаш хорари, а се замисли, че всяко настоящо събитие е следствие на отминали твои действия- ти си избрала този човек да е баща на детето ти, такъв какъвто е, вината е главно твоя! Нали не ти е опрял пистолет в главата, за да те накара да си събуеш гащите и да те оплоди?
А пък това с висшето, опазил Господ, куцо, кьораво и непоправимо неграмотно вече с виШУ , аман! Не съм си позволявала никога досега да изкажа лично отношение към някого тук, но за да го направя, значи ми е преляла отдавна чашата на търпението- в крайна сметка също съм човек с граници на поносимост.