Така и предполагах. Благодаря ти за отговора. Не мислиш ли, че ако го оставиш малко сам да размисли, да му залипсвате с малката, да потъгува за вас, ще си вдигнеш акциите пред него и ще започне да те уважава повече? Не съм експерт в любовните отношения, даже и аз като теб правя тази грешка да търся първа за сдобряване, но забелязах, че мъжете тичат след труднодостъпните - тези, които кокетничат и театралничат повече. Не ми е присъщо да си придавам важност, но като гледам обкръжението си и не само, за да те уважават, май трябва да се правиш на важен и тежък (и да си малко лош).
Гледам най-новата карта, макар че не знам дали е правилно. Луната апликира с тригон към негов управител и управител на 3-тия му дом Меркурий. Понеже Луната е по-бързата планета и в хорарните карти може да се разглежда и като втори управител на питащия, ми изглежда, че ти ще го потърсиш първа. Освен това той е представен от тронова планета - тези умеят да се ценят повече и да се правят на важни. Но това е само един прочит върху картата. Чисто женски съвет - изчакай малко да видиш какво ще направи той. Ако решиш, после винаги можеш да го потърсиш (в случай, че съвсем, ама съвсем не издържаш).