Както и да е поне мостът на Марица е близко тук явно за мен спасението остава на ония свят и толква извинете ме за всички притеснения до сега.
Мислиш ли, че точно по този начин ще намери спасение душата ти на Оня свят? Или типично по козирог- първо действа, а после мисли. Понеже някой егоист не ти играе по свирката и дай да накажеш детето си да остане без майка и майка си- да оплаква дъщеря си, защото точно тях ще накажеш, сестра си също. Този, че е егоист се знаеше още когато те прати на аборт навремето, ако му е пукало за тебе щеше ли да го направи? Въпросът е на теб самата дали ти пука за себе си, че действаш необмислено и под влияние на моментни настроения.
Попита дали това е краят, а няколко часа по-късно дали пък си мислел за теб- въпроси за един и същ човек, за едно и също нещо, не се задават през няколко часа. Какво очакваш- за един ден да е станал нов човек, който да те устройва? Няма да стане! Ти нов човек ли си от вчера за днес? Едни и същи неща вършиш, едни и същи въпроси задаваш и очакваш положението ти да се нареди отвън, някой да замахне с вълшебната пръчица и хоп- готово! Ами не съм кръстницата на Пепеляшка, макар да имам пепеляшкови аспекти
Сатурн У1 за теб е в негов 5д, а Слънцето У1 за него е в сходящ хармоничен аспект, има чувства към теб и по някое време ще ги декларира, на първо време ще прояви финансова грижа за детето, което би трябвало да те радва. Порасни най-сетне, че бебето да се почувства детето в семейтвото.