Пробвах да наместя картата, не е посочен градът. С тия градуси някъде по на изток излиза.
Часови управител Меркурий, в случая съвпада с управителя на АС. Така че еднозначно можем да разглеждаме Меркурий като сигнификатор на кверента. Картата е радикална.
Отношенията се разглеждат по 1/7 дом. По 7ми е въпросният мъж, представен от Юпитер. Луната е в 7 дом, в подвижен двутелесен знак, така че наистина сочи за някакви колебания във вашата връзка и относно въпроса, който се задава.
Квезитът е представен от ретроградна планета в перегрин и кадентен дом. Не е особено добра позиция. Със сигнификатора на кверента е в сходяща квадратура, което предполага някакви вълнения, разногласия. По есенция няма връзка, не приема сигнификатора на питащата. Нейният сигнификатор е в знака на нощния му триплицитет, това е слаба астрологична връзка.
За другата жена и аз се чудя какво да гледам. По 12 дом са тайните, недомлъвките, прикрити и завоалирани лъжи. Ако гледаме по въпроса дали квезитът има някакъв флирт или намерения за такъв, би следвало да се разгледа и неговият 5 дом, чийто управител е Луната. А тя при това е сигнификатор на въпроса, намира се в дома на квезита и в знака на неговата обител. Луната обаче няма много разходящи аспекти /само с ретро Сатурн, у5 на питащата/ и може да се приеме, че към момента на задаване на въпроса нищо съществено не се е случило. А самият въпрос вероятно е мотивиран от неудовлетвореност и охлаждане в отношенията между кверента и квезита, да се надяваме временно.
Чудя се дали другата жена /ако изобщо има такава/ да не се разгледа по Венера – по естествена сигнификация, при това тя има есенция в дома на квезита – по екзалтация. Тя остава скрита за питащата, намира се в нейния 12 дом. Обаче със сигнификатора на квезита е в разходяща квадратура, освен това той е в знака на нейното заточение.
Според мен на този етап нищо не е станало. Но отношенията между кверента и квезита в момента не са в най-добрата си фаза.
ПП. Това е традиционна школа. По модерната може да се скалъпи друго обяснение.