Акрукс, с тази категоричност ме обезкуражи за моите коментари, но по 1я бях сигурна, че отг е Да...У7 в знак на У1, падение, ретро, в Д12, при това тръгнал към У1, че му предстои и изгаряне...еми отникъде не му е гот на този човек...
По 2та ме обърква предстоящия ингрес на У7, когато се получава двойна рецепция и луната У5 ги осветява...също така антисията на У7 съвпада с У1..
Ако имаш време и желание ще съм благодарна за твоята обосновка защо и в 2та случая е Не.
По 1-вия: Негов У1 е в твоя 12д, а не в негов, това е твоето минало и вътрешен свят, душевните ти преживявания, като добавим и Луната в негов 1д., излиза, че ти го мислиш и страдаш за него, а не обратното; Марс У5 за него е извършил квадрат с Юпитер У1- не те обича и не те харесва, а това, че нефов у1 е заточен в знака на твоя У1 показва, че не се чувства комфортно с теб, обременяваш го.
По втория: у1 за двамата без аспект, Венера У1 за него в екзалтация в знака на твоя У1, а Марс У1 е заточен в знака на негов У1; Луната У5 за теб в сходяща опозиция със Сатурн У5 за него, Луната в сходящ квадрат с Венера У1 , У8 за него, така че не предстои да имате любовна или интимна връзка, това е в общи линии, за подробности и свободни съчинения нямам време.