Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1365491 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
Re: Любовни хорари
« Отговор #4365 -: Януари 19, 2019, 12:01:50 pm »
Въпросът ми е, дали партньорът ми е подронвал авторитетът ми под някаква форма, когато сме били разделени, пред дъщеря му? Или всичко е плод на моята фантазия, комплекси? Благодаря Ви предварително!
Ако гледаме отминали аспекти на Луната ,опозиция с Венера,упр.на твой 10 дом-НЕ

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #4366 -: Януари 19, 2019, 12:07:12 pm »
Благодаря, Сафо! Дано си права, въпреки че вече го набедих, някак си усещам нещо много различно от моите възгледи. И в същото време се стремя да сме едно цяло, семейство. Като цяло се получава, но май не съм създадена за това, преча им с моите нелепи съмнения. По- добре да съм далеч от тях! Слаба съм все още.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
« Отговор #4367 -: Януари 19, 2019, 12:10:10 pm »
Благодаря, Сафо! Дано си права, въпреки че вече го набедих, някак си усещам нещо много различно от моите възгледи. И в същото време се стремя да сме едно цяло, семейство. Като цяло се получава, но май не съм създадена за това, преча им с моите нелепи съмнения. По- добре да съм далеч от тях! Слаба съм все още.
Как си слаба?! В хорара си представена от Юпитер на трон!!!!
И Уран се е ковнал на к5,да няма изненади и любовни вл'бвания изневиделица.
« Последна редакция: Януари 19, 2019, 12:12:22 pm от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4368 -: Януари 19, 2019, 12:42:32 pm »
Въпросът ми е, дали партньорът ми е подронвал авторитетът ми под някаква форма, когато сме били разделени, пред дъщеря му? Или всичко е плод на моята фантазия, комплекси? Благодаря Ви предварително!
Дъщеря му е представена от Венера, която отива към съвпад с твоя У1 Юпитер в твоя 1д, би трябвало да имаш достатъчно самочувствие с това разположение, както и да разбереш, че дъщеря му е на твоя страна. Иначе Луната е без курс и тревогите ти са напразни, плод на твоята мисъл, не са основателни.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4369 -: Януари 19, 2019, 12:49:54 pm »
Добър вечер. Харесва ли ме като жена този човек, назован по име?
Да, харесва те, но с този подранил асц. и Нептун в негов 1 д има неясноти около въпроса, по всяка вероятност има жена у дома си или поне някакви грижи около дом, семейство, близка жена

sunshine

• Newbie
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #4370 -: Януари 21, 2019, 08:39:29 pm »
Здравейте!
Моля за малко помощ. Въпросът ми е "Ще продължи ли връзката ми с Б?"  :58:

akruks

• Hero Member
« Отговор #4371 -: Януари 22, 2019, 12:18:38 pm »
Здравейте!
Моля за малко помощ. Въпросът ми е "Ще продължи ли връзката ми с Б?"  :58:
А защо да не продължи, кое те накара да зададеш въпроса?

sunshine

• Newbie
  • *
« Отговор #4372 -: Януари 22, 2019, 12:50:03 pm »
 Защото отношенията ни са обтегнати, той се задушава,а аз имам чувството,че не ме оценява и му дадох време да реши,защото не може повече така да продължаваме. Приема ме за даденост, а аз давам всичко от себе си, но той не ми отвръща по същият начин.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4373 -: Януари 22, 2019, 01:35:02 pm »
Защото отношенията ни са обтегнати, той се задушава,а аз имам чувството,че не ме оценява и му дадох време да реши,защото не може повече така да продължаваме. Приема ме за даденост, а аз давам всичко от себе си, но той не ми отвръща по същият начин.
мда, строгият Сатурн в твоя 5д се е обадил  :)
Връзката ви ще продължи, с компромис по отношение на емоционалните потребности, които при двама ви са различни- с Луна в Лъв в 5д той има нужда от повече забавления, от топли чувства, показност в любовта, а при теб с този стелиум в Козирог  в 5д, чувствата са подчинени на ред и закон, налице е строга изява на чувствата, което си е малко скучно.

sunshine

• Newbie
  • *
« Отговор #4374 -: Януари 22, 2019, 01:54:59 pm »
Не мисля, че съм строга,напротив,аз постоянно му показвам чувствата си,грижа се за него,правя много и давам всичко от себе си,а той не искам да ми отделя достатъчно време,на него му идва в повече,че се виждаме всяка вечерслед работа,предвид че не иска да почива уикендите с мен,а иска почивните му дни да са си за него през седмицата и отгоре на всичко о всяка вечер да ме вижда го задушавало. Егати случая,просто имам чувството,че не ме оценява и му е все тая как съм,какво искам,изобщо никакво внимание и много ми писна да ме унижава по този начин.
Много ти благодаря за отговора! :58:

sunshine

• Newbie
  • *
« Отговор #4375 -: Януари 26, 2019, 08:48:14 pm »
мда, строгият Сатурн в твоя 5д се е обадил  :)
Връзката ви ще продължи, с компромис по отношение на емоционалните потребности, които при двама ви са различни- с Луна в Лъв в 5д той има нужда от повече забавления, от топли чувства, показност в любовта, а при теб с този стелиум в Козирог  в 5д, чувствата са подчинени на ред и закон, налице е строга изява на чувствата, което си е малко скучно.

Мога да дам обратна връзка. Разделихме се,искал даа е сам. :)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #4376 -: Януари 29, 2019, 09:51:18 pm »
Ще продължите да се виждате, но мисля, че той се интересува от секс, а не от чувства и романтика.

Flower from Venera

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 77
« Отговор #4377 -: Януари 29, 2019, 09:52:44 pm »
Добър вечер!

К. иска ли да се продължаваме да се виждаме? Отношенията са ни само сексуални, няма замесени чувства.
 :58:
Да

akruks

• Hero Member
« Отговор #4378 -: Януари 30, 2019, 04:12:05 pm »
Добър вечер!

К. иска ли да се продължаваме да се виждаме? Отношенията са ни само сексуални, няма замесени чувства.
 :58:
Да, но при него може да се появят чувства или поне желание за развлечения, пътешествия, не само секс.

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
« Отговор #4379 -: Февруари 01, 2019, 10:31:40 am »
Здравейте, от известно време имам съмнения, че той има чувства към друга жена. Питах го, отрича. Но аз не съм много сигурна дали мога да му вярвам, може да иска да ми го спести... Много съм объркана, дали се заблуждавам или наистина има нещо...