Цитат на: Irena в Март 12, 2020, 03:44:43 pmЗдравейте,Имам питане дали ни предстои среща до края на месец март?Благодаря предварително, ще дам и ОВ.Слънчев ден! Среща във физически вид ако имаш предвид, може и да не стане. Развитието на въпроса е полижително, но по-бавно. Може и да не се случи до края на Март.
Здравейте,Имам питане дали ни предстои среща до края на месец март?Благодаря предварително, ще дам и ОВ.Слънчев ден!
Здравейте!Въпросът ми е дали ще се омъжа за г-н Х ? Благодаря предварително!
Цитат на: Wisteria в Март 28, 2020, 06:28:14 pmЗдравейте!Въпросът ми е дали ще се омъжа за г-н Х ? Благодаря предварително! Да
Цитат на: Wisteria в Март 28, 2020, 06:28:14 pmЗдравейте!Въпросът ми е дали ще се омъжа за г-н Х ? Благодаря предварително! Може би си привлечена от материалното положение на господина, а и той те цени точно като трофей. Не ви виждам под един покрив или като сериозна двойка, с взаимна любов, деца и т.н. Виждам само обмен на секс и пари.
И това за общия дом- в картата има планети предимно в 4ти и 8ми дом?
Пускам хорар с въпрос Има ли интимни отношения /назован по име/ с /назована по име/?
Цитат на: Irena в Март 29, 2020, 12:40:29 amПускам хорар с въпрос Има ли интимни /назован по име/ с /назована по име/? Не
Пускам хорар с въпрос Има ли интимни /назован по име/ с /назована по име/?
Цитат на: Irena в Март 29, 2020, 12:40:29 amПускам хорар с въпрос Има ли интимни отношения /назован по име/ с /назована по име/? Не
Цитат на: akruks в Март 30, 2020, 02:20:59 pmЦитат на: Irena в Март 29, 2020, 12:40:29 amПускам хорар с въпрос Има ли интимни отношения /назован по име/ с /назована по име/? НеAkruks, а тригонът с Юпитер как го тълкуваш? Просто отразява въпроса/страха?
Цитат на: Uran в Март 30, 2020, 06:15:45 pmЦитат на: akruks в Март 30, 2020, 02:20:59 pmЦитат на: Irena в Март 29, 2020, 12:40:29 amПускам хорар с въпрос Има ли интимни отношения /назован по име/ с /назована по име/? НеAkruks, а тригонът с Юпитер как го тълкуваш? Просто отразява въпроса/страха? пита за интимни отношения, Луната У8 е в разходящ квадрат със Сатурн У8 на ответната страна
Здравейте,Пускам хорар с въпрос Има ли интимни отношения /назован по име/ с /назована по име/?Бъдете здрави!Спокойна вечер!