Арт, няма конкретен въпрос. Прави впечатление интерсептиран лъв в 7 дом и водолей в 1ви.Човекът, за когото питаш е представен от знак рак-грижовен, нуждаещ се, обидчив, емоционално зависим от корени, семейство и т. н. всичко, което се сетиш за този знак. Луната във везни е балансьор, но и манипулативна в 8 ми дом, партньорски ориентирана, нуждаеща се от красота, изкуство. Но Луната е най-бързото небесно тяло, смяна на настроения, неустойчивост, влияния от партньорства....Промяна в обстоятелствата е възможно да доведат и в промяна на характера на човека. Лъв е мъжки, фиксиран знак. С какво се характеризира този знак? Царя 🌞-любов, деца, забавления, мързел, спорт, хобита, почивка. Слънцето в 11 дом близнаци, когато мечтите за комуникация, приятелства и пътуване се осъществят, Луната в хармония със Слънцето, човекът ще се почувства добре, оценен, от починал, неангажиращо влюбен, примерно. Нещо такова... Разбира се, това са мои интерпретации и не бива да се доверяваш напълно на никой. Ти си наясно какво изпитваш, няма нужда да ти правя характеристика астрологична. От традиционалиста и кариерист козирог, през нервака водолей, едва ли е лесно да се преминава с всичките планети в 1 ви дом. Смяна на имидж, на външен вид, на потребности и при теб.
Марс в 7 ми дом предполага една припряност за човека отсреща, но и склонност към инциденти. Понеже е в лъв, ъглов, а Венера в 12 негов, любов и Секс ми идват в ума.