Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1364126 пъти)

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
Re: Любовни хорари
« Отговор #5280 -: Октомври 08, 2021, 11:00:32 am »
хах, Акрукс, ти пък влезе със свещичка)))
мерси за отговора, ще кажа по-натам какво е станало;
//иначе, той ми сподели чувствата си веднъж, но не знам дали още са актуални;

666

• Hero Member
  • Публикации: 567
« Отговор #5281 -: Ноември 29, 2021, 05:36:01 pm »
Привет. Един хорар, на който реших да се самотренирам и да опитам сама да го разчета.бихте ли ми казали дали съм във вярната посока?
Въпросът е ще правим ли се** с Х?
Тук се гледа 5д,а не 8д,нали?
Моя У е Слънцето, което е в 5д, което е ясно, че аз искам.
Неговия У е Сатурн, който е в 7д. По принцип това положение на Сатурн не е ок в хорар, нали? Но ако се явява управител няма проблем.. Какво значи неговата позиция в случая в 7д?
Нашите управители са в секстил, тоест по-скоро отговорът е да.
Слънцето е в разходящ аспект с Мерк в 5д,което може би показва, че скоро имаше шанс това да стане, но имаше възпрепятстване. Или поне аз така си го тълкувам...
Моля за коментари по картата  :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13961
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5282 -: Ноември 29, 2021, 06:52:03 pm »
666 , този човек семеен ли е, обвързан ли е?
твоя 5д е негов 11-ти, попадаш в неговото приятелско окръжение

666

• Hero Member
« Отговор #5283 -: Ноември 29, 2021, 06:56:18 pm »
Да, обвързан е. Казва, че има желание, но не се осмелява..

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2142
« Отговор #5284 -: Ноември 29, 2021, 10:40:46 pm »
Точно 8- ми дом се гледа.
Луна- ти, в негов 8- ми - има мераци към теб.
Сатурн У1 в негов 1-ви - прекалено заинтересован е от себе си и май не му стиска да рискува .
Липса на аспекти между съответните сигнификатори- не.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

666

• Hero Member
« Отговор #5285 -: Ноември 30, 2021, 12:55:33 pm »
Благодаря.
Аз в литературата съм срещала, че в хорар за чисто сескуални въпроси се гледа 5д, а не 8д...не знам, нека и akruks да каже по кой дом ги гледа, моля :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13961
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5286 -: Ноември 30, 2021, 01:23:47 pm »
Благодаря.
Аз в литературата съм срещала, че в хорар за чисто сескуални въпроси се гледа 5д, а не 8д...не знам, нека и akruks да каже по кой дом ги гледа, моля :)
5-ти дом на Лъва е сърдечните дела, дома на чувствата, а сексуалните дела, зачеване и интимност са по дома на Скорпион- 8д.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2142
« Отговор #5287 -: Ноември 30, 2021, 06:01:16 pm »
5- -ти дом е влюбва ето, сексът е Плутон, 8- ми.
Тук иде реч и за изневяра- още повече.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Venus

• Newbie
  • *
  • Публикации: 44
« Отговор #5288 -: Декември 12, 2021, 09:12:44 pm »
Здравейте  :) Малко се поизгубих, но ще наваксам с темите назад, да видя какво ново.

Преди време бях пускала все едни смотани хорари  ;D без развръзка, но сега имам един, който според мен ще има развръзка и то каквато ми се иска  ;) Но, хайде ще оставя коментарите на вас, защото аз може и съм пристрастна и в случая и заблудена  ;D

Въпросът ест е: "Ще започна ли връзка с Н.С.?"
Защо мисля, че отговора е да? Слънце У1 и Сатурн У7 нямат аспект помежду си, но Луната излиза от секстил със Сатурн и следващият й аспект е тригон със Слънцето, като между тези 2 аспекта няма други (т.е. няма забрани и т.н.). У5-тите и У8-ите са в секстил. И последният аспект на Луната е секстил с Юпитер. Бенефик и мой У5, негов У8.

Поправете ме, ако греша или просто си дайте мнението, ако желаете. Дори да съм сбъркала - имам богат опит с крапави любовни хорари и няма да ме заболи  ;D :D Така че, не ме жалете.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1312
« Отговор #5289 -: Декември 13, 2021, 04:10:47 am »
Според мен вече сте имали вземане-даване с него, флирт, забежка и вече си усетила жилото, отблъснал те е, не ти е дал повече аванс, вероятно те е заболял. Той е обвързан, не му е до това и ще ти го напомни. Аз мисля, че скоро ти ще обърнеш палачинката и ще се преориентираш.
Въпреки последния аспект, а и заради него, ще кажа едно смело не, защото всичко друго ми подсказва отлепяне от НС.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
« Отговор #5290 -: Декември 13, 2021, 07:24:45 am »
Здравейте  :) Малко се поизгубих, но ще наваксам с темите назад, да видя какво ново.

Преди време бях пускала все едни смотани хорари  ;D без развръзка, но сега имам един, който според мен ще има развръзка и то каквато ми се иска  ;) Но, хайде ще оставя коментарите на вас, защото аз може и съм пристрастна и в случая и заблудена  ;D

Въпросът ест е: "Ще започна ли връзка с Н.С.?"
Защо мисля, че отговора е да? Слънце У1 и Сатурн У7 нямат аспект помежду си, но Луната излиза от секстил със Сатурн и следващият й аспект е тригон със Слънцето, като между тези 2 аспекта няма други (т.е. няма забрани и т.н.). У5-тите и У8-ите са в секстил. И последният аспект на Луната е секстил с Юпитер. Бенефик и мой У5, негов У8.

Поправете ме, ако греша или просто си дайте мнението, ако желаете. Дори да съм сбъркала - имам богат опит с крапави любовни хорари и няма да ме заболи  ;D :D Така че, не ме жалете.
Мисля,че ще има нещо,комуникация,може и секс.

Venus

• Newbie
  • *
« Отговор #5291 -: Декември 13, 2021, 10:14:22 am »
Благодаря. Люба, Сафо  :-*

Ще проследя и ще дам ОВ, когато е време.

Комуникация ще има 100%, колеги сме и няма как. Секс-ако ще е само това, предвид че сме колеги - няма да стигна дотам.

Според мен вече сте имали вземане-даване с него, флирт, забежка и вече си усетила жилото, отблъснал те е, не ти е дал повече аванс, вероятно те е заболял. Той е обвързан, не му е до това и ще ти го напомни. Аз мисля, че скоро ти ще обърнеш палачинката и ще се преориентираш.
Въпреки последния аспект, а и заради него, ще кажа едно смело не, защото всичко друго ми подсказва отлепяне от НС.
Заради пандемията, не се бяхме виждали наживо изобщо. Така се случи. Работихме само онлайн и едва наскоро вече се видяхме наживо. Не е имало флирт, приятелски разговор само. Но си го бях харесала и отпреди това, само на снимка  ;D Може би затова така излиза, че вече е имало нещо.
« Последна редакция: Декември 13, 2021, 10:41:01 am от Venus »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5292 -: Декември 13, 2021, 10:43:33 am »

Venus, да, ще започнеш. Но само ще започнеш. Светилата са в триго, това стига за "ще започна ли ?".
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Venus

• Newbie
  • *
« Отговор #5293 -: Декември 13, 2021, 11:03:17 am »

Venus, да, ще започнеш. Но само ще започнеш. Светилата са в триго, това стига за "ще започна ли ?".

Извинявай, Рени, какво означава това? Че няма да излезе нищо (хубаво) ли?

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5294 -: Декември 13, 2021, 02:11:45 pm »

Извинявай, Рени, какво означава това? Че няма да излезе нищо (хубаво) ли?

Venus, аз съм отговорила на въпроса ти, както си го задала. Ти не питаш, "ще имам ли връзка с Х. ?", а "ще започна ли връзка с Х. ?".  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“