Заради пандемията, не се бяхме виждали наживо изобщо. Така се случи. Работихме само онлайн и едва наскоро вече се видяхме наживо. Не е имало флирт, приятелски разговор само. Но си го бях харесала и отпреди това, само на снимка
картата показва, че имате взаимоотношения покрай работата, харесва те като приятел и част от колектива, но до връзка не мисля, че ще се стигне; според мен той има ангажимент- семейство или постоянна връзка
Благодаря и на теб, akruks.
Обаче стана интересно. Противоположни мнения
Ще е интересно да се проследи. Задължително ще върна ОВ, когато стане време или се случи "нещо".
Между другото, намирам го за печен човек, така че дори да не стане нищо, аз ще съм хепи да го задържа в обкръжението си като колега, с когото работим добре, разбираме се и се харесваме и приемаме като хора. И на това ще бъда доволна.
П. П. А имате ли против да споделите защо мислите така, както мислите? Т.е. кои аспекти и положения в хорара? Старая се да се науча, а не просто да влизам в сайта да получа мнение наготово, без да се опитвам да анализира сама. Ще ми помогне да разбера и да придобия повече познания, ако решите да споделите