Happy, не се чувствай гузна , че искаш да си щастлива, като се обвиняваш в некоректно поведение
По мое виждане според тази карта и на двамата не ви предстои пътуване в чужбина и среща- Меркурий У1, У9 за него ще извърши опозиция с Юпитер у1, у9 , след като Меркурий премине предстоящия му след броени дни ретрограден период. Луната У5 в негов 1д- очакваш любов и забавление от него, но няма връзка със Сатурн У5 за него в негов 2д- вероятно има финансови затруднения, издържа дете/деца, така че съвместни забавления и любов не се очертава за вас двамата, но това е само по картата, в живота може друго да се случи- ще докладваш после.
благодаря ти за анализа
Любов и забавления не очаквам - търся близък човек, на чието рамо да поплача (така да се каже). А той наистина има сериозни финансови проблеми - разходите ще ги поемам аз, което на него лично въобще не му харесва (неудобно му е).
Като мине времето, в което съм планувала срещата, ще докладвам
оопс, аз съм забравила за ретро Меркурий ... определено няма да пътувам по това време
акрукс, а след ретроградието подходящо ли ще е да пусна пак въпросче, или това тук си е принципния отговор на въпроса ми?