Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1356201 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12775
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Любовни хорари
« Отговор #810 -: Февруари 08, 2015, 05:40:52 pm »
The_One, не умея да тълкувам хорарна карта, но разглеждайки я като "обикновена" -ще се видите/чуете, но без перспектива сякаш. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #811 -: Февруари 08, 2015, 05:47:33 pm »
Въпросът е: Ще се видим ли с Х (назован по име) преди да замине?
Х. ще пътува в чужбина сигурно, защото негов У1 ще направи хармоничен аспект с Меркурий У9 за него, когато стане директен.
Луната ще пренесе светлина между вашите У3, както и между У1, така че може да се видите или поне да се чуете.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #812 -: Февруари 08, 2015, 11:15:27 pm »
ОВ: Минути след пускането на картата се обади и се видяхме. Беше по-добре, отколкото очаквах. Удовлетворена съм от срещата.
Да, акрукс - той наистина ще пътува в чужбина доста далече и за доста време. И тайминга дори си определила:)

Благодаря ви и на двете - дали сте положителен отговор и познахте:)
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

poli_z

• Full Member
  • Публикации: 136
« Отговор #813 -: Февруари 10, 2015, 09:13:13 pm »
Здравейте,
моля за помощ за тълкуването на този хорар защото тази луна в скорпион ме психясва
това края на отношенията ми с Х ли е?
Нещо става няма контакт.... ???

akruks

• Hero Member
« Отговор #814 -: Февруари 10, 2015, 09:22:59 pm »
Здравейте,
моля за помощ за тълкуването на този хорар защото тази луна в скорпион ме психясва
това края на отношенията ми с Х ли е?
Нещо става няма контакт.... ???
не е края на отношенията, но нали сте големи хора- разберете се, няма всеки път с хорар да го търсиш като го хване липсата  :012:

poli_z

• Full Member
  • Публикации: 136
« Отговор #815 -: Февруари 10, 2015, 09:40:04 pm »
не е края на отношенията, но нали сте големи хора- разберете се, няма всеки път с хорар да го търсиш като го хване липсата  :012:
благодаря ти akruks  :58:
големи хора сме уж... :)
но ми е много вътрешно, че ще си тръгне някога а аз няма да знам  :(
и понеже връзката е по 12 дом и са намесени и възлите и ми трудно, а разликата в годините е голяма .....

Vanina

• Newbie
  • *
  • Публикации: 17
« Отговор #816 -: Февруари 13, 2015, 09:59:14 am »
Приключиха ли отношенията ни с Х? :(

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #817 -: Февруари 13, 2015, 12:56:49 pm »
nе.

Vanina

• Newbie
  • *
« Отговор #818 -: Февруари 13, 2015, 02:09:24 pm »
nе.

Благодаря за отговора, nerealna.

СветлаББ

• Newbie
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #819 -: Февруари 13, 2015, 02:37:25 pm »
Здравейте,
Направих днес сутринта карта с въпрос : Ще имам ли скоро нова връзка?
Това, че Венера и Марс вървят към съвпад сигурно е на добре. Като че ли дава положителен отговор? Но може би не виждам цялата картинка?
Моля помогнете с мнението си по въпроса.
Благодаря предварително.

Happy58

• Гост
« Отговор #820 -: Февруари 13, 2015, 02:51:20 pm »
Светла, направи си картинка от картата и я прикачи директно тук. Едва ли хората тук ще рискуват да съхраняват някакви файлове върху компютрите си.

akruks

• Hero Member
« Отговор #821 -: Февруари 13, 2015, 04:08:18 pm »
А какви са ви отношенията? Меркурий У3 за теб, У8 за него ще извърши опозиция с Юпитер У3 з анего, У8 за теб, така че противопоставяне, охлаждане на страстта, а може и прекъсване на общуване, в това число и интимно
Венера У1 е извършила хармоничен аспект с Плутон У1 на Х., но предстои Луната да извърши последователно квадрат с твоя У! и с Марс У1 за него в твой 12д- понякога преносът на светлина, дори чрез нехармонични аспекти е давал положителен отговор, но тук се въздържам заради предстоящата опозиция между вашите У3,8
« Последна редакция: Февруари 13, 2015, 05:32:30 pm от akruks »

СветлаББ

• Newbie
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #822 -: Февруари 13, 2015, 04:32:05 pm »
« Последна редакция: Февруари 16, 2015, 09:46:10 am от СветлаББ »

Vanina

• Newbie
  • *
« Отговор #823 -: Февруари 13, 2015, 05:09:18 pm »
А какви са ви отношенията? Меркурий У3 за теб, У8 за него ще извърши опозиция с Юпитер У3 з анего, У8 за теб, така че противопоставяне, охлаждане на страстта, а може и прекъсване на общуване, в това число и интимно
Венера У1 е извършила хармоничен аспект с Плутон У1 на Х., но предстои Луната да извърши последователно квадрат с твоя У! и с Марс У1 за него в твой 12д- понякога преносът на светлина, дори чрез нехармонични аспекти е давал положителен отговор, но тук се въздържам заради предстоящата опозиция между вашите У3,8 и отминалия квадрат на Слънцето У5 със Сатурн У5 за него

akruks, имахме връзка, дори говорихме за брак. Скарахме се доста лошо и той в момента не желая да комуникира с мен. Направих няколко опита да говоря с него безуспешно. Искам да си възстановим отношенията , но просто съм безсилна. Чудя се какво в действителност е изпитвал към мен, след като толкова лесно прекрати отношенията ни. :(

akruks

• Hero Member
« Отговор #824 -: Февруари 13, 2015, 05:44:37 pm »
Здравейте,
Направих днес сутринта карта с въпрос : Ще имам ли скоро нова връзка?
Това, че Венера и Марс вървят към съвпад сигурно е на добре. Като че ли дава положителен отговор? Но може би не виждам цялата картинка?
Моля помогнете с мнението си по въпроса.
Благодаря предварително.
Венера и Марс няма да довършат съвпада си в риби, така че съвпадът им е знаков, а Луната ще ги квадратира последователно.
Луната У5 е извършила съвпад със Сатурн У5 за отсрещната страна в твоя 8д- сравнително скоро си имала харесване, флирт с някой приятел, който не е стигнал до края, вероятно желанията ти за връзка са свързани с него, но едва ли ще стане
Не те виждам скоро обвързана по тази карта.