Автор Тема: Проблемни карти  (Прочетена 14841 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Re: Проблемни карти
« Отговор #15 -: Януари 19, 2015, 08:00:19 am »
Содата...е много слаба за кандида
И да, те така са намерили връзката-никой не е предполагал, докато един шизофреник не се оправил от л-вото на съседа

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #16 -: Януари 19, 2015, 10:44:26 pm »
Симптомите са му, че постоянно говори някакви неадекватни неща, това нормален човек дори да се насили, не може да му роди фантазията. Разправя ми, че имал две сърца, че демони го обсебвали като му влизали през устата, че ме е видял в някакъв дворец на съседната улица и прочие, да не задълбавам. Подозира близките, че се опитват да го отровят и тогава става изключително агресивен, предимно вербално - крещи и изпада в кризи. Понеже ми е съсед, редовно идва да ми иска чаша вода, защото у тях му слагали отрова. Понякога излиза навън, говори си сам и като изпадне в криза троши, каквото му попадне пред очите.

За наркотици - не знам, дали е взимал преди, но сега поради незавидното му финансово състояние, не мисля че има пари, за да си купува.

Параноидна шизофрения. Това, което я отличава от другите видове шизофренни разстройства, е усещането за уязвимост. Болният често се възприема като обект на заговор, отравяне и недоброжелателност от страна на хората около него. Това може да го провокира към афект и агресия.
Параноидните форми понякога се отключват от употреба на психотропни вещества - най-често амфетамини и в по-редки случаи марихуана.

Избягвай да осъществяваш близък контакт - параноята ги прави непредвидими и нападателни.

В картата на такива хора има акцентиран Меркурий, свързан с Нептун и ранена Луна. Само едно от двете не води до психически заболявания, а до потиснатост или максимум изолация и съществуване в илюзорен свят. Затова е важно и Меркурий, и Луната да са в особено положение.

П.П. Таня, видях, че на следващата страница в темата си написала какво е заболяването му и моето предположение малко се обезсмисля, но нищо...нека си стои.
« Последна редакция: Януари 19, 2015, 10:46:10 pm от The_One »
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Strelec

• Full Member
  • Публикации: 241
« Отговор #17 -: Май 03, 2015, 05:20:17 pm »
Здравейте това е картата на сина на моя приятелка .
Започнал е да взима от забранените неща , ще съм ви Благодарна да изкажете мнение, как  ще се развият нещата за него?

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #18 -: Май 04, 2015, 10:55:44 pm »
Стрелец, около година напред ще е критично-да направят всичко възможно

Strelec

• Full Member
« Отговор #19 -: Май 06, 2015, 12:38:51 pm »
Стрелец, около година напред ще е критично-да направят всичко възможно
Папи и аз така го виждам, но исках да чуя и вашето мнение тъй като имате повече знания и опит от мен.Правят всичко възможно.. Но дали ще има резултат, жал ми е за нея като е гледам как се съсипва, а ми е много близка приятелка. Не мога да преценя от кога продължава това нещо,според мен са 5-6месеца, но може и да бъркам. Ще съм ви благодарна да изкажете мнение.
« Последна редакция: Май 06, 2015, 01:11:22 pm от Strelec »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #20 -: Май 06, 2015, 02:49:49 pm »
Strelec, малко информация за бащата, в смисъл какви са им взаимоотношенията, какво работи, живеят ли заедно или само "имитират' семейство, намесен ли е трети човек тук ? Много Венерино "ядосано" е това момче, на кой ? Нептун върху нодална ос, дава тенденция за губене на посока.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Strelec

• Full Member
« Отговор #21 -: Май 06, 2015, 04:26:58 pm »
Strelec, малко информация за бащата, в смисъл какви са им взаимоотношенията, какво работи, живеят ли заедно или само "имитират' семейство, намесен ли е трети човек тук ? Много Венерино "ядосано" е това момче, на кой ? Нептун върху нодална ос, дава тенденция за губене на посока.
Рени,родителите му са разделени от 15 години, биологичния баща живее в Париж и не поддържа контакт с тях. Мойта приятелка (майка му) живее с друг мъж от 10години,много правилно каза че е намесен трети човек
А какви са отношенията между тях,немога да кажа, но според мен не са розови.Знам и виждам, че е силно притеснена за детето си.

Рени

• Hero Member
« Отговор #22 -: Май 06, 2015, 04:55:51 pm »
Strelec, ще разгледам картата по-обстойно и ще ти задам въпроси, защото ме вълнуват такива казуси и тогава ще коментирам тук. Благодаря за интересната карта.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Strelec

• Full Member
« Отговор #23 -: Май 06, 2015, 05:38:22 pm »
Strelec, ще разгледам картата по-обстойно и ще ти задам въпроси, защото ме вълнуват такива казуси и тогава ще коментирам тук. Благодаря за интересната карта.  :)
Рени,  аз ти благодаря за отделеното време! Отворена съм за всякакви въпроси,относно картата.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #24 -: Май 06, 2015, 09:18:08 pm »
Започнал е да взима от забранените неща , ще съм ви Благодарна да изкажете мнение, как  ще се развият нещата за него?
Кога е започнал да ги взима?Преди колко време?Уран съвпад Меркурий?
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #25 -: Май 06, 2015, 09:26:21 pm »
Сатурн У10 ще му влезе в 8Д(домът на....),а след това ще направи тригон с Меркурий(......),което ще стабилизира начина му на мислене.В същото време ще направи квадрат с планетите в Риби,което само ще ограничи 12домното влияние,в което е попаднал.Не знам момчето колко е навътре,но до 3 години смятам,че ще е стабилен.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #26 -: Май 09, 2015, 08:56:50 pm »
Стрелец, любопитно ми е, дали тр. Уран е отключил това? Ако е така, има вероятност, негов транзит  да го прекрати/обърне.
Тр.Сатурн може да подейства благотворно въплътен в ментор, авторитет, близък.
« Последна редакция: Май 09, 2015, 09:07:22 pm от Uran »

Рени

• Hero Member
« Отговор #27 -: Май 13, 2015, 11:05:15 pm »
Рени,  аз ти благодаря за отделеното време! Отворена съм за всякакви въпроси,относно картата.

Стрелец, добре е да върнеш 1 1/2 г назад около февруари 2014г. декември 2014 г и да разбереш какво се е случило като емоционално преживяване , един път с майката или нещо в семейството, дома, както и с момчето, сякаш някой друг го е изместил от полагащото му се (друг брат, сестра или близък до него човек, съученик, съотборник и т.н. ) Връщане , повтаряне на ситуация до един месец. За да разбере(те) какво го е провокирало да ползва тази патерица е, необходимо връщане малко назад и тогава напред след Нова година.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #28 -: Май 14, 2015, 01:14:18 am »
Луната в риби е склонна да злоупотреби било с алкохол или дрога, баща ми Бог да прости, беше телец с луна риби- всяка вечер пиеше по шепа лекарства за какво ли не...
При момчето всичко това е раздуто от Юпитер У8, съУ12, който съвпада с Луната и с Венера У1, съУ6- тр. Нептун доближава този рибешки стелиум и го е задействал, но тепърва ще ги преминава, а на 9 март 2016г предстои СЗ на 18гр риби!
Но основно проблемите идват от квадрата на Слънцето в 12д с Нептун У12- този аспект показва странни емоционални желания и романтични склонности, от платонична любов до болезнена, унизителна физическа чувствителност. Тайно, позорно любовно приключение. Свръхвъзбудимо въображение, което подклажда желания, които може да подтикват към саморазрушителни действия. Слабост на характера, изкривено възприемане на действителността, нежелание за поемане на отговорност- един силен Сатурн може да го спаси. 
пр. Меркурий У1 е в съвпад с пр. Сатурн У10- майка му може да му помогне и дано успее- като за начало да смени средата на момчето- съученици, съседи, нека да го въведе в нова среда, далеко от тези, които са го зарибили.
« Последна редакция: Май 14, 2015, 01:17:21 am от akruks »

Strelec

• Full Member
« Отговор #29 -: Май 14, 2015, 08:15:22 pm »
Стрелец, добре е да върнеш 1 1/2 г назад около февруари 2014г. декември 2014 г и да разбереш какво се е случило като емоционално преживяване , един път с майката или нещо в семейството, дома, както и с момчето, сякаш някой друг го е изместил от полагащото му се (друг брат, сестра или близък до него човек, съученик, съотборник и т.н. ) Връщане , повтаряне на ситуация до един месец. За да разбере(те) какво го е провокирало да ползва тази патерица е, необходимо връщане малко назад и тогава напред след Нова година.
Рени Благодаря
януари 2015г. почина много близък негов съученик от вирусен менингит , той го преживя много тежко. След това март месец 2015г. почина дядо му , който го е отгледал всичко това много му дойде и най вероятно това го е провокирало.