Автор Тема: Проблемни карти  (Прочетена 14840 пъти)

Strelec

• Full Member
  • Публикации: 241
Re: Проблемни карти
« Отговор #30 -: Май 14, 2015, 08:26:13 pm »
Луната в риби е склонна да злоупотреби било с алкохол или дрога, баща ми Бог да прости, беше телец с луна риби- всяка вечер пиеше по шепа лекарства за какво ли не...
При момчето всичко това е раздуто от Юпитер У8, съУ12, който съвпада с Луната и с Венера У1, съУ6- тр. Нептун доближава този рибешки стелиум и го е задействал, но тепърва ще ги преминава, а на 9 март 2016г предстои СЗ на 18гр риби!
Но основно проблемите идват от квадрата на Слънцето в 12д с Нептун У12- този аспект показва странни емоционални желания и романтични склонности, от платонична любов до болезнена, унизителна физическа чувствителност. Тайно, позорно любовно приключение. Свръхвъзбудимо въображение, което подклажда желания, които може да подтикват към саморазрушителни действия. Слабост на характера, изкривено възприемане на действителността, нежелание за поемане на отговорност- един силен Сатурн може да го спаси. 
пр. Меркурий У1 е в съвпад с пр. Сатурн У10- майка му може да му помогне и дано успее- като за начало да смени средата на момчето- съученици, съседи, нека да го въведе в нова среда, далеко от тези, които са го зарибили.
Акрукс Благодаря
Спрели са го от училище, вкараха го в токсикологията за 3 дена на системи ,ограничиха му контактите, тестове му правят всеки ден, на психолог ходи всяка седмица, дано всичко отмине и се оправи! Правят всичко възможно.

Strelec

• Full Member
« Отговор #31 -: Май 14, 2015, 08:40:07 pm »
Стрелец, любопитно ми е, дали тр. Уран е отключил това? Ако е така, има вероятност, негов транзит  да го прекрати/обърне.
Тр.Сатурн може да подейства благотворно въплътен в ментор, авторитет, близък.
Уран и моето  мнение е ,че тр. Уран го е провокирало.
Сатурн...по скоро клоня ,че човека с който живее майка му би му помогнал, тъй като има повече респект от него.

Strelec

• Full Member
« Отговор #32 -: Май 14, 2015, 08:42:44 pm »
Сатурн У10 ще му влезе в 8Д(домът на....),а след това ще направи тригон с Меркурий(......),което ще стабилизира начина му на мислене.В същото време ще направи квадрат с планетите в Риби,което само ще ограничи 12домното влияние,в което е попаднал.Не знам момчето колко е навътре,но до 3 години смятам,че ще е стабилен.
Дракониада дано се окажеш права!!!

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #33 -: Май 14, 2015, 08:49:47 pm »
Стрелец, а детето е зависимо? Или опитва наркотици?

Има разлика, макар и малка.
Слънцето му в Телец, съвпад Марс, квадрат Уран и Нептун. Много може да иска да е някой, но да не знае кой е. И в същото време силно да го желае... Неумението да се намери може да е причина за злоупотреба с медикаменти и субстанции всякакви.
Има лакома за заблуди и удоволствия Луна. И щедро подкрепена от Юпитер, който ще му дава сила на желанията, но и невъздържаност.

Ако е започнало всичко по време на уранов аспкект, много вероятно е да спре след него.
Ако положението не е до степен зависимост, това насилствено отдалечаване от среда и приятели може да се окаже много грешна стъпка.
Той не е само подвластен на удоволствията и незнанието кой е... А много лесно може да се загуби някъде из 12 дом и Рибите. А там да се загубиш и да не намериш изход, може да доведе до психически проблеми.

Много е важно какъв подход има тази приятелка към ситуацията.

Сещам се за един пример... С момиче, което също имаше рибешки акцент. В ученическите години опитваше разни субстанции. Родителите й от страх я спряха от училище, вкараха в болница. И някак в страха си да я предпазят от опитването на наркотици, раздуха проблем, който след това разбраха, че има. С психическото здраве. Положението се задълбочи, но те така се бяха вгледали в наркотиците, че страховете им ги караха да мислят, че страда от липсата на наркотици, изпаднала е в абстиненция.
И така... Сега тази девойка е необратимо луда. От прекомерно затваряне по болници, отдалечаване от среда, училище.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Happy58

• Гост
« Отговор #34 -: Май 14, 2015, 08:55:20 pm »
Здравейте това е картата на сина на моя приятелка .
Започнал е да взима от забранените неща , ще съм ви Благодарна да изкажете мнение, как  ще се развият нещата за него?

а може ли самата дата на раждане? без час.

Strelec

• Full Member
« Отговор #35 -: Май 14, 2015, 09:17:38 pm »
а може ли самата дата на раждане? без час.
23.04.1998г Враца

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #36 -: Февруари 17, 2016, 10:01:07 pm »
Като говорихме за медицинска астрология, искам да сложа карта на дете с проблем. По изследвания е здраво, но не се развива. За първи път виждам такова чудо, оксиморон си е картата отвсякъде.
« Последна редакция: Февруари 18, 2016, 08:11:01 pm от wind »

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #37 -: Февруари 17, 2016, 10:03:10 pm »
Енигма, пусни картата, моля. Много ми е интересно да я видя.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #39 -: Февруари 17, 2016, 10:07:35 pm »
Пусни картата, ще е интересно да я видим.

И аз наскоро попаднах на случай с 4-годишно дете със синдром на хиперактивност, което още не е проговорило.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

The_One

• Hero Member
« Отговор #40 -: Февруари 17, 2016, 10:13:51 pm »
Защо ми се отваря моята карта?

Bin

• Sr. Member
  • Публикации: 467
« Отговор #41 -: Февруари 17, 2016, 10:14:19 pm »
enigma,това дете не ще да порасне ли ,кво ли ;D

The_One

• Hero Member
« Отговор #42 -: Февруари 17, 2016, 10:16:08 pm »
Да, пробвах да си изляза от регистрацията - тогава нищо не ми се отваря.

Bin

• Sr. Member
  • Публикации: 467
« Отговор #43 -: Февруари 17, 2016, 10:16:28 pm »
Я,пък на мен ми се отваря моята :017: :017: енигма,незнаех четолкова си напред в хакерството :012:

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #44 -: Февруари 17, 2016, 10:23:16 pm »
enigma,това дете не ще да порасне ли ,кво ли ;D
Аз абориген съм в поставяне на карти-вярно е.
Парадокс-четири планети в овен, а той включен знак. в десети дом.
Асцендент рак-а луната е в съвпад със сатурн в скорпион в , такива трудно оцеляват при раждането.
Меркурийи-нептун-хирон е интересно тук.
Детето има проблем с равновесието- не стои право, разбира, не реагира, а всичко е в овен и скоппион.