Автор Тема: Слънчево Затъмнение 9 Март 2016  (Прочетена 44670 пъти)

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
Re: Слънчево Затъмнение 9 Март 2016
« Отговор #90 -: Март 09, 2016, 09:13:41 am »
Хепи, със сигурност затъмнението!

Деметра, ти си като по учебник - тр. Сатурн на ИЦ, и при мен когато беше там бившият ми съпруг се изнесе. След като затъмнението ти е в съвпад с десцедента, ново начало във връзките, но с тази опозиция на Сатурн към слънцето ти и венерата на новият мъж няма да ви е лесно. Даже ми се струва, че вероятността за промени в професионално отношение е по-голяма, нали слънцето и е в 10ти дом? Така без карта малко по-трудно си представям нещата :)
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Terry

• Hero Member
« Отговор #91 -: Март 09, 2016, 09:28:47 am »
Слънчево затъмнение, както и лунно точно в тези знаци и градуси е имало на 8ми март 1997 и 23 март 1997 г.

Ако погледнем по-мащабно, спомних си, че това беше годината на въвеждане на валутният борд. Пък днес чета, че ЕК ни поставя под някакъв особен надзор заради макроикономически показатели. :)

demmetra

• Newbie
  • *
  • Публикации: 19
« Отговор #92 -: Март 09, 2016, 10:00:24 am »
Деметра, някоя от планетите в Близнаци или оста МС/ИЦ , попадат ли на 21-24° ?

Да. Мерка ми е на 24*. Защо?

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #93 -: Март 09, 2016, 10:23:08 am »
Днес един колега ме изкара извън нерви, ама толкова много ме ядоса (ще спестя епитетите, че няма да се учудя, ако ме чете), че всичко, което съм узъптала в себе си, като емоция се взриви буквално. От днес налагам нови правила.

Затъмнението ми е на АЗ, в опозиция на Юпитер на ДЦ и двете в квадрат с натален Марс на ИС - връх на тао квадрат. Тр. Сатурн е на срещуположния ъгъл до пълен квадрат с 3 гр. орбис на лунацията.

Колегата е пред пенсия, ласкател - предател. Мисля, че по Юпитер и Сатурн се връзва на база възраст и предателство/врагове по 7 дом  ::)
Над силата е само умението да я владеем!

demmetra

• Newbie
  • *
« Отговор #94 -: Март 09, 2016, 10:35:46 am »
Хепи, със сигурност затъмнението!

Деметра, ти си като по учебник - тр. Сатурн на ИЦ, и при мен когато беше там бившият ми съпруг се изнесе. След като затъмнението ти е в съвпад с десцедента, ново начало във връзките, но с тази опозиция на Сатурн към слънцето ти и венерата на новият мъж няма да ви е лесно. Даже ми се струва, че вероятността за промени в професионално отношение е по-голяма, нали слънцето и е в 10ти дом? Така без карта малко по-трудно си представям нещата :)

Наистина съм като по учебник в момента. По всички параграфи. И проблеми с детето си имам.Учители и родители искат да го преместя от това у-ще(Сатурн У5). А с новия човек със сигурност няма да е лесно. Мъжо много проблеми създава и ще имам доста трудности в доста отношения. За момента сме решили да се разделим и той да се изнесе от нас без да се развеждаме. Сатурн през целия този месец и половината от април ще ми стои на ИЦ и после се връща ретро. Предполагам ,че като се върне обратно и окончателно влезе в 4дом ще се реши и този въпрос.
Ще си кача картата да я видиш :)

demmetra

• Newbie
  • *
« Отговор #95 -: Март 09, 2016, 10:55:39 am »
Днес един колега ме изкара извън нерви, ама толкова много ме ядоса (ще спестя епитетите, че няма да се учудя, ако ме чете), че всичко, което съм узъптала в себе си, като емоция се взриви буквално. От днес налагам нови правила.

Затъмнението ми е на АЗ, в опозиция на Юпитер на ДЦ и двете в квадрат с натален Марс на ИС - връх на тао квадрат. Тр. Сатурн е на срещуположния ъгъл до пълен квадрат с 3 гр. орбис на лунацията.

Колегата е пред пенсия, ласкател - предател. Мисля, че по Юпитер и Сатурн се връзва на база възраст и предателство/врагове по 7 дом  ::)
   Честит ти голям квадрат и на теб :) Новото ти АЗ влиза в сила. Марса ти е Близнашки предполагам и е напълно подходящо да се включи по този начин.

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #96 -: Март 09, 2016, 11:08:48 am »
Ами, аз обичам предизвикателствата, вярвам, че трудностите водят до промяна за добро, подобряване, затова може би не се стреснах особено от фигурата - напрегнато ще е, но очаквам после да съм доволна :)

Ако беше само тригони с попътен вятър - може и да не разбера, че нещо е имало :)

Близнашки ми е Марс - да :)

Terry

• Hero Member
« Отговор #97 -: Март 09, 2016, 11:37:15 am »
Деметра, ми то сатурнова опозиция след уранова, бе човек :) Сатурн е У5 и за капак плутон е в опозиция с марс. Това как според теб се проявява? Че марс е и У8, като проблеми с уреждане на съвместната собственост го виждам, при евентуална окончателна раздяла със съпругът ти.

Проблемите със съпругът ти 2010 г. ли започнаха?

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #98 -: Март 09, 2016, 11:45:22 am »
Да попитам нещо - не знам къде точно трябва да пиша, но понеже се случи вчера, затова дасега - тук:

Ако на дадена лунация научим за нещо, което се е случило преди няколко месеца, коя лунация да "обвинявам" :) - текущата или по времето на случката (за която не съм знаела)?

Не че е нещо съдбовно, но ми стана интересно .... теоретически.

Хепи, "обвинявай" някой транзит с външна планета, ако за теб тази случка е важна, лунация/ затъмнение просто ти е насочила вниманието там, приключвайки един цикъл/етап и започвайки друг.
Ако е по оста Дева-Риби: Юпитер
по оста Стрелец- Близнаци-Сатурн
Овен-Везни: Уран
Рак-Козирог: Плутон
Нодална ос : Юпитер/Нептун
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #99 -: Март 09, 2016, 11:57:23 am »
Лунациите могат да предизвикат раздвижване по темите на дома, в който попадат, или на планетата, която активират. А що се отнася до затъмненията, особено слънчевите, те имат свойството да изкарат на повърхността факти и обстоятелства, които известно време преди това са се "утаявали".

С особена сила това важи за днешното слънчево затъмнение, което има силата да изкара наяве или някакви премълчавани факти, обстоятелства, или нещо, което не сме знаели /тайна, "скелет от гардероба"/, или да фокусират внимание върху скритата страна на дадено нещо, понякога и умишлено прикривана или изопачавана.

Това затъмнение е със силен акцент върху двойнствеността и двуликостта. Няма да е особено благоприятно за хора, които водят двойствен живот, имат две лица за пред обществото/обкръжението, мерят с двойни аршини.  :)
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #100 -: Март 09, 2016, 12:05:54 pm »
Подвижни оси, Меркурий, Юпитер, Нептун ъглови и разбира се всичко по оста Риби-Дева.  :72:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #101 -: Март 09, 2016, 12:47:58 pm »
Това рибешко затъмнение, което е неточна опозиция с моя Мерк у1, у10 днес ми сервира сметка за водата на майка ми- 85лв.  :-\
Разбира се, не я платих, утре ще хода да бера ядове във ВИК –за пореден път, откакто преди няколко години един пиян техен служител сменил водомера и го записал на партидата на комшията  :91:

demmetra

• Newbie
  • *
« Отговор #102 -: Март 09, 2016, 12:58:19 pm »
Деметра, ми то сатурнова опозиция след уранова, бе човек :) Сатурн е У5 и за капак плутон е в опозиция с марс. Това как според теб се проявява? Че марс е и У8, като проблеми с уреждане на съвместната собственост го виждам, при евентуална окончателна раздяла със съпругът ти.

Проблемите със съпругът ти 2010 г. ли започнаха?

То и Уран квадратира марса. Да ще имаме уреждане на съвместна собственост при евентуален развод. Имаме банков заем за една барака в провинцията и още не е изплатен. Преди две години ми откриха миома и сега я следя постоянно + периодични гинекологични смущения вследствие снижен имунитет. Сега с новия човек се опитвам да насочвам част от енергията в колкото се може по нестандартен секс :)
    Проблемите със съпруга ми са от години ,но не мога да кажа точно от кога. Много пъти съм мислила за развод но все ми е разминавало или не съм намирала сили. Всичките тези промени с мен и с него се случиха в края на миналата година и бяха предизвикани от външни хора ,които изиграха ролята на катализатори.Съответно имаше заплахи,психически тормоз,хакване на фейсбук и т.н. и то при положение че от много години ми изневерява.Даже по едно време се хвалеше че има не една а няколко любовници. Както и да е. Да не се отклонявам от темата.

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #103 -: Март 09, 2016, 09:38:45 pm »
Това затъмнение е на 2* от пренаталното ми СЗ.

Намерих калкулатор на затъмненията.

http://astro.ukho.gov.uk/eclbin/query_eo.cgi

И една много хубава статия за това затъмнение. :)

http://zvezdennavigator.com/wordpress/?p=1819
« Последна редакция: Март 09, 2016, 11:14:26 pm от delphin »
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #104 -: Март 09, 2016, 11:22:52 pm »
Никога не съм попадала на статии за пренаталните лунации. По какъв начин се разглеждат? Насоки къде да чета?