Да докладвам за петия ден от ЛС. Тряжва да видя дали 5 дни след него - днес или петия ден - вчера или може би няма голямо значение.
Бях споделила, че на ЛЗ възобнових отношения с две лица, които бяха дебело задраскани. Е, вчера едното направи същата простотия. Очевидно ще ми лази по нервите, докато работим заедно и ще трябва да отработя начин да сме партньори, без да ме дразни. Т.е. да не съм уязвима към маниерите ми. Опитва се да ме командори, при все, че ми е подчинен - зад гърба ми припка при шефа и се мазни, коментира неща по моята работа зад гърба ми, представя моя труд за свой - подобни помиярщини ежедневно, каквито безкрайно ненадиждам.
Днес, приятелка ми се обади, че от едно мероприятие печеля уред на ст-ст 550 лв. Безкрайно съм изненадана, уредът е разкрасителен. Аз какъвто съм заплес - можеше и да не разбера :57:
Първото събитие е точно по темата на ЛЗ - в 7 дом, в квадрат със слънцето ми - У6.
За второто - не съм в състояние да разсъждавам - нещо по 5 дом ли да търся? У5 ми е Луната - днес в Стрелец и съвпад с тр. Марс (су-У 1), нат. Нептун - У1, тр. ретро Сатурн. В натала ретро Сатурн ми е в 5 дом, в квадрат към оста АС/ДС и ретро Юпитер на ДС. Аз разбира се - за този подарък - ще трябва да се потрудя - при мен подаръци от небето не падат, но не е проблем, че поемам ангажимент по случая
Ясно ми е, че затова ми го дават