Твоите щом са в 9Д в Телец ли са?Трябва да разказваш по принцип и за в момента,защото скоро започнах да се съмнявам,че силни мъжки планети в женска карта не действат добре,освен ако не се намери съпруг,който да ги олицетворява.
Да, съвпадът е в Телец. Макар че Марс бяга напред, Сатурн е този, който командра парада.
Това, което от много малка съм разбрала е, че за да ми се получават нещата е нужна дисциплина и здраво труд. И наистина винаги съм била много упорита и отговорна. Когато се отнасям сериозно, става натрупване на солидна основа, която дава много голям тласък в посоката, която съм поела, разкриват се възможности и благоприятни ситуации и няма невъзможни или непостижими неща. С каквото съм се заела, щом е с желание, хъс и отдаденост, стигам най-добри резултати
Ако, обаче, си позволя несериозно и неангажирано отношение, мързел или нехайство, независимо към ситуация, работа или човек, нещата се объркват и няма начин да се оправят, докато не вляза пак в час. :lol_hitting:
Марс ми управялва 9 дом, а Сатурн 5-ти. Въпреки, че така Сатурн опозира 3-ти дом, не съм имала никакви проблеми със средното образование, напротив, бях отличничка винаги и то не със зубрене
От мястото на този съвпад идва и желанието да се задълбочавам във всичко, което правя и да търся основата, дълбокия смисъл.