Действайки по своята анима - типичните женски планети Луна и Венера, момичето се чувства неспокойно да изрази това, което наистина иска и се опитва да действа по заобиколни начини, преазстраховайки и прикривайки се, използвайки осъзнатостта за своят чар и сексуално- магнетично въздействие дори и в изяви на сцена. Тя би казала сама за себе си,че харесва "първо много мисли, после действай", но затъмняването на собствените принципи, по модела опияти или среди, в които се стимулира безгрижно- разпуснатото -откачено дори поведение също не са и чужди.
Не мисля, че става дума за затъмняване на собствените принципи, тоест тези "пропадания" едва ли са автентични - и опиатите, и разпуснатостта са поза, май доста характерна за дебилитирани Луни и Венери. Не смятам, че наистина губи контрол, по-скоро тества и обира реакциите на средата .
Това, което казваш е вярно, защото реакцията на средата/ публиката е много важна за нея и тя през последните години, в които се намира във своеобразен венерин период от растежа /14-21-/ учение за връзките, раждане на аза, тя е тествала в действителност - как, къде и кога действа собственият и чар. И например, намирайки се в среда , която стимулира отпускането и откаченото поведение до превеждане в състояние на невменяемост, тя тества как би блеснала
- каква реакция би идала "публиката", на сцената до колкото имам информация също са се случвали тези тестове, тя бяга от"посредственото" -опасността да не бъде забелязана към нещо неприлично и според самата нея, затова казвам,че според моите въжделения за въпитание и морал - затъмнението на принципите не се изключва от коментара, защото тя прави компромис- докъде съзнателен е друг въпрос , но тя влиза в компромиси със свои принципи, за да види докъде може да обере погледи, овации- естествено, за да се почувства добре и силна със своята женственост. Макар че някои от нещата, които пее -средата и адмирира да изкривява по този начин - едва ли биха спечелили конкурса по женственост.
Важното е, че доминантата беше определена и ме убеди. Аз общувам с доста Сатурнови типажи, но явно Сатурн в Риби внася различни нюанси.