Автор Тема: Успехи в професията  (Прочетена 14503 пъти)

elfidka

• Full Member
  • Публикации: 153
Re: Успехи в професията
« Отговор #45 -: Август 01, 2016, 06:17:56 pm »
А какво друго си работила преди това. Спомена, че работиш от 18-годишна. Защо не залепиш правото към досегашния си опит?

Била съм сервитьорка, готвач, работила съм в авиокомпания, занимавала съм се с вадене на визи преди да влезем в Европа, с туризъм, а бе мани....

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #46 -: Август 01, 2016, 06:56:52 pm »
Ама хем да ти харесва, хем да изкарваш достатъчно - тук Телецът се обади  ;D

Иначе да вършиш работа, която ти доставя удоволствие, а при това едва да свързваш двата края, не е голяма оферта.

Значи по първата точка мога да се нарека успяла.  :012:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

elfidka

• Full Member
« Отговор #47 -: Август 01, 2016, 06:58:04 pm »
Иначе късметлии са тези, които работят това, което им харесва. Аз така го разбирам успехът в професията.

Съгласна съм.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #48 -: Август 01, 2016, 07:33:55 pm »
За жълти стотинки можеш да извършваш дейност, която ти харесва, когато си постигнал едно относително задоволително ниво на финансова стабилност. В противен случай фалшивият идеализъм с опити за демонстрация на привидна незаинтересованост от размера на заплащане изглежда доста забавно отстрани.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Happy58

• Гост
« Отговор #49 -: Август 01, 2016, 08:06:13 pm »

Аз обичам да чета и да разполагам с времето си, ако говорим за това какво обичам. Ако се затворя в офис от сутринта до вечерта - ще ми умре душата. Трябва да е някаква свободна професия ...

Ти да не си медицинкса сестра ?

нищо общо нямам с медицината, слава богу (освен, че последната година им станах клиент, за съжаление)

Накарах те да предположиш за мен, за да видиш, че У10 не е толкова меродавен. Момичетата (особено Лила) тук се чудят какво още да ти изсмучат като идея, а ти си държиш на У10 (е, поне до момента на цитирания пост). Аз се занимавам с администрация и финанси в строителна фирма - и това са ми любимите занимания. Но в картата си имам стелиум в Дева, в 3 дом, а отсреща е Сатурн, близо до МС. А У10 си блеят някъде из картата ми ....

За това, което си написала - ами нищо от това не е професия :) - без значение от количеството пари. Нито четенето, нито просто "да си свободна" не дава прехрана. Предполагам даже, че правото си го избрала, защото "там се плаща", без обаче да се съобразиш с тънкостите. Сега, аз тук тези неща ги пиша не за да назидателствам, а да опиташ да си дадеш реална преценка на ситуацията, в която си. Да не се разсърдиш нещо ....

Като начало - виж стелиума във 2 дом, Везни. Толкова много желаеш и държиш на собственото си мнение/желание/сигурност, че едва ли можеш да чуеш/видиш гледната точка/желанията на отсрещния (8 дом). А за да е по-интересно, К2 е в Дева - всичкото това от Везните не може да излезе като хората, защото трябва да мине през съмненията и перфекционизма на Девата (а може би си прекалено критична към другите).
За мен решението на проблемите ти, от каквото и естество да са, се крие в отварянето на този стелиум - чрез Луната в 11 дом, Близнаци и Уран/Меркурий на К3, Везни. Позволи на отсрещния да има право на избор, не опитвай да държиш под контрол всичко и всички, опитай по-дистанцирано да подхождаш. Сигурна съм, че ако случайно успееш, вратите за теб ще се отворят. Няма да ти е лесно, със сигурност, но пък то за Слънце/Плутон няма невъзможни неща .... просто насочи енергията им по-друг коловоз.

Часът на раждане точен ли е? Струва ми се, че Луната е в 10 дом  ???

Написах това с пълното съзнание, че по всяка вероятност няма да бъда чута/прочетена. Но .... нека си седи тук ... като упражнение за мен.
« Последна редакция: Август 01, 2016, 09:14:24 pm от Happy58 »

elfidka

• Full Member
« Отговор #50 -: Август 01, 2016, 09:59:05 pm »
нищо общо нямам с медицината, слава богу (освен, че последната година им станах клиент, за съжаление)

Накарах те да предположиш за мен, за да видиш, че У10 не е толкова меродавен. Момичетата (особено Лила) тук се чудят какво още да ти изсмучат като идея, а ти си държиш на У10 (е, поне до момента на цитирания пост). Аз се занимавам с администрация и финанси в строителна фирма - и това са ми любимите занимания. Но в картата си имам стелиум в Дева, в 3 дом, а отсреща е Сатурн, близо до МС. А У10 си блеят някъде из картата ми ....

За това, което си написала - ами нищо от това не е професия :) - без значение от количеството пари. Нито четенето, нито просто "да си свободна" не дава прехрана. Предполагам даже, че правото си го избрала, защото "там се плаща", без обаче да се съобразиш с тънкостите. Сега, аз тук тези неща ги пиша не за да назидателствам, а да опиташ да си дадеш реална преценка на ситуацията, в която си. Да не се разсърдиш нещо ....

Като начало - виж стелиума във 2 дом, Везни. Толкова много желаеш и държиш на собственото си мнение/желание/сигурност, че едва ли можеш да чуеш/видиш гледната точка/желанията на отсрещния (8 дом). А за да е по-интересно, К2 е в Дева - всичкото това от Везните не може да излезе като хората, защото трябва да мине през съмненията и перфекционизма на Девата (а може би си прекалено критична към другите).
За мен решението на проблемите ти, от каквото и естество да са, се крие в отварянето на този стелиум - чрез Луната в 11 дом, Близнаци и Уран/Меркурий на К3, Везни. Позволи на отсрещния да има право на избор, не опитвай да държиш под контрол всичко и всички, опитай по-дистанцирано да подхождаш. Сигурна съм, че ако случайно успееш, вратите за теб ще се отворят. Няма да ти е лесно, със сигурност, но пък то за Слънце/Плутон няма невъзможни неща .... просто насочи енергията им по-друг коловоз.

Часът на раждане точен ли е? Струва ми се, че Луната е в 10 дом  ???

Написах това с пълното съзнание, че по всяка вероятност няма да бъда чута/прочетена. Но .... нека си седи тук ... като упражнение за мен.

Happy, благодаря ти за отделеното време.  :-*
А това е един мнОООООго различен прочит на картата ми... Луната си е в 11 дом и часът е точен и проверен.

« Последна редакция: Август 01, 2016, 10:03:09 pm от elfidka »

Happy58

• Гост
« Отговор #51 -: Август 02, 2016, 10:48:13 am »
Happy, благодаря ти за отделеното време.  :-*
А това е един мнОООООго различен прочит на картата ми... Луната си е в 11 дом и часът е точен и проверен.

Моля :)
Важното е да ти свърши някаква работа. Успех.

elfidka

• Full Member
« Отговор #52 -: Август 02, 2016, 11:58:18 am »
Моля :)
Важното е да ти свърши някаква работа. Успех.

Всъщност, като се замисля, изброяваш качества, за които съм разбрла, че не ми вършат работа още от врмето, когато четях Фройд като луда / била съм на 15 години /.
За протокола, майка ми е Дева. 

Живяла съм изключително напрегнат и интензивен живот, който ме научи да бъда пестелива от към влагането на енергия, тъй като в крайна сметка от нейното количество и баланс у нас зависи здравето ми. Именно за това не искам да се хабя гонейки михаля.

Благодаря на всички, които се включиха, пък ще поживеем и ще видим, както казват руснаците.

Целувки за всички  :-*
« Последна редакция: Август 02, 2016, 12:08:53 pm от elfidka »