За варготама казват, че има много силен ефект и нейните даши трябва да носят повече и по-ярки събития.
Същото съм чела и за дашата на атмакарака - казват, че нейните периоди са изключително важни за духовното развитие на натива.
На мен Венера ми е и Лагнеш - в раши и в навамша, и АК, и варготама, сега още тече нейната антардаша, но в края на август свършва. За съжаление ще констатирам, че нейният период не е донесъл много положителни събития, включително по естествените сигнификации на Венера - минах през много голямо разочарование и лъжи, от близки и от човек, на когото държах, но пък знаех от самото начало що за стока е... Допуснала съм да се случи - случило се е, никой не е отговорен за моя избор освен мен самата... Като цяло уроците бяха в отношенческата сфера, за пореден път установих от какви двуличници съм заобиколена, но и успях да ги изхвърля от живота си, спрямо други се дистанцирах.
Тоя период за мен беше по-скоро кармична разплата, така го усещам - започна още с АД на Кету, продължи през АД на Венера. В края на август сменям антардаша, минавам в АД на Слънце - надявам се поне тази да не е толкова деструктивна. През деветте кръга на ада вече минах, надявам се оттук нататък да започнат да се нормализират нещата.