Рени, не специално за мъже такъв типаж, а по принцип хората ме възприемат по Луната ми. Но в картата ми тя е силно изявена - водещо светило в съвпад с МС. Без значение от пола - "залепват се" за Луната ми и чакат да ги "дундуркам". Постоянно ми искат услуги, но най-вече да им бъда личен психотерапевт, кошче за душевни отпадъци и т.н. Проблемът е, че хич не се сещат да ми питат аз как съм. И на мен ми писва от такива използвачи и просто се отдръпвам от тях. Тъкмо сега от една такава "приятелка" искам да се отдръпна без да я наранявам, защото разбирам болката й. Но аз не мога постоянно да я изслушвам и окуражавам. Тя непрекъснато иска да взима, а нищо не дава. Балансът в отношенията ни отдавна се изгуби поради прекалената ми състрадателност и отзивчивост. Тъкмо по темата за квадратурите - тя има девишки стелиум от лични планети (Слънце, Луна, Меркурий, изгорени Венера и Марс) в квадрат със Сатурн в Стрелец. АС й е Козирог. Гледала съм й картата, споделяла ми е много и затова разбирам колко й е тежко в живота, но тя само иска да консумира. Търси ме, когато й е зле. Тя има някакво психично заболяване, не знам какво точно е. Сменя настроенията от еуфория до пълно отчаяние. Освен това страда от натрапчиви мисли. Квадратът на Сатурн към Луната е точен - проблеми със самочувствието, самооценката, общуването с хората по принцип. Окуражавам я да си вярва повече, да се бори за целите си, но при най-малкия проблем, тя изключва. Ходи на истински психотерапевт, дано той й помогне, защото аз бях дотук, колкото и егоистично да звучи. Един път се опитах да й споделя каквото ме мъчеше тогава, беше моя тайна. Тя дори не ме изслуша, не се опита да ме окуражи, когато аз имах най-много нужда, отразя ме. И по-добре, че не се изказах докрай, защото тя се оказа клюкарка.
Но е много гадно, ти да окуражаваш другите, да им даваш криле, а когато твоите криле са счупени и потърсиш същите тези хора с едничката надежда те да те вдигнат от земята, както ти си правил за тях, вместо това те да те смачкат с неразбиране и нежелание. Такова предателство не прощавам никога.