ИЗВИНЯВАЙ, КОЙТО ТОЧНО СА МИ ПРЕТЕНЦИИТЕ НЕ ЧЕ КАЗВАМ НЕЩО, НО АКО МИСЛИШ, ЧЕ Е НОРМАЛНО ДА СЕ ПРИБЕРЕШ ОТ РАБОТА СЛЕД НОЩТА И ДА ВИДИШ, КАК УДРЯТ ШАМАР НА БЕБЕТО ТИ ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ГО НАКАРАТ ДА МЛЪКНЕ, ВСЕКИ ЩЕ СЕ РАЗВИКА МИСЛЯ НА МОЕ МЯСТО, АМА ПОСЛЕ И ДА ПОЛУЧИШ ШАМАР ЗАЩОТО СИ СЕ РАЗВИВАЛА. НЕ ЗНАМ КАК ГО ИЗКАРАМ ЛОШ, НО Е ИСТИНА ЧЕ СИ ПРАВА АЗ СЪМ СИ ГО ИЗБРАЛА И Е ВРЕМЕ ЯВНО ДА СЕ ОТРЕЗВЯ И ДА ПРОМЕНЯ, ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК Е ТАКЪВ И ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО И МОЖЕ БИ ДА СИ СТЯГАМ ******А И ДА СЕ ПОГРИЖА ЗА СЕБЕ СИ И ЗА ДЕТЕТО СИ.
Аделина, ти питаш - ние отговаряме - кой както може. Самия факт, че ми отговаряш с главни букви е достатъчно показателен - ти не уважаваш труда на всички тук във форума, които от една година се занимават с твоите проблеми, та какво остава да се замислиш, какви са ти претенциите. Ами аз мога да ти ги кажа, но какво печеля от това? Да ме убеждаваш, как не е вярно и че ти си жертвата в случая? Аз знам, че не си жертва, така че диалогът е безсмислен.
А питала ли си се, защо пие мъжът ти? Едва ли. Ако е пиел преди да забременееш - коментар нямам. Ако е започнал след това - можеш да се опиташ да намериш отговора. А дори и да пие - както е казала колежката по-горе - все пак стои при детето, не го изоставя, а покрай него и теб. Пиян, залян, биещ, небиещ ..... той е при вас - писва му, бяга, пак се връща .....
Разбери, че предизвикателството е твое, не негово. Приеми, че това е мъж, а не кукла на парцали. Дай му нужното уважение, грижа, внимание. Признай го за свой партньор в живота и ще видиш разликата.
Всичко това пиша, за да ти помогна - не се подвеждай по тона ми. Ти си заинтересованата, не аз.
И само да добавя - аз съм човек, бил на мястото на твоето дете. От бебе. Още стои в паметта ми случка за скандал между родителите ми, а аз на земята, седя на дупе, защото съм бебе, не мога да ходя и да избягам ..... и само рева, ама кой ли ме е чувал тогава ......10 години по-късно, (да ме прощава майка ми, че е покойница вече), заради поредния грешен избор на майка ми, изпаднах в положение, да стоя изтръпнала от страх, гледайки вторият ѝ мъж, вадейки колана от панталона, за да "ме възпитава". Добре, че в този момент тя се върна от работа ........ на другия ден ме качи на автобуса и ме върна на баба ми. Знаеш ли какво е това - да биеш 10-годишно дете с колан!!!!
Така че, от мен точно, съчувствие едва ли ще получиш. Това че не си избрала подходящият мъж за чукане си е твоя работа, но че си родила дете от него, е изцяло твоя вина, твоя отговорност. Господ да ти помага!