По картата на Акрукс:
Затруднено договаряне, спънки, допълнителни непредвидени "клаузи" изникващи в крачка по отношение на нечии чужди ресурси. Затруднения и промяна от финансов характер, които е възможно да възпрепятват подготовката на някакви документи свързани с промяна на местоживеене. Обсъждане и договаряне на финансови въпроси. Вълнуват те и си зависима от партньорските ресурси, кошничка. Партньори може да съдействат за разрешаването на затрудненията.
Изключително благодаря, че се включи с коментар по моята карта.
Отговор дадох отдавна под коментара на Уран, който пък се оказа, че не бил по моята карта.
Ще го цитирам отново:
ако е по моята карта- такова решение се взема, когато са налични пари
обратното е- надявам се да препечеля пари от дома и имуществото, но в момента не съм го мислила това
когато построих спонтанно картата похапвах шоколадови вафли пред компютъра, паднаха ми парченца шоколад на квавиатурата, гледах гузно разстланата до мен постелка за йога, че така стои цяла седмица и само я заобикалям
Не договарям в момента нищо, не обмислям в този момент промяна на местоживеене, пари не чакам повече от получаваните всеки месец, партньорът също. Имах спокоен и мързелив ден, чак ме мързеше да мисля. Дори не съм говорила с никого през целия ден