От къде ви идва енергията от вътре на вън или от вън на вътре
На Алена ясно, не се влияе много от външни фактори
rodopis я сложи карта, че ми стана интересно с толкова много вода от къде толко енергия
Папи при теб Марс е ясен- луд умора няма
, но как стоят нещата със Слънцето
Като по-малка не страдах от липса на енергия, но тогава беше по-чисто Марсова, сега явно повече зависи от Слънцето и Луната. Онзи ден към обед имах неприятен работен спор с човек, който не за първи път ми изпива енергията. Освен спорът през цялото време ми обясняваше, колко няма сила и как я боли главата, на края на разговора ролите бяха разменени, нямах сила да стана от дивана, силно главоболие и усещане за натиск между ребрата, преди това си бях супер. И не е само тя, често хората ме изцеждат до толкова, че да нямам сили за нищо, тоест могат да ми отмъкват енергията без проблем. Установих, че се възстановявам с физическо натоварване, явно в такива моменти имам нужда от силна доза адреналин. Но по принцип за да е хармонизирана енергията в мен се нуждая от любов и приятни за мен хора около себе си, това от 12 домното рибешко Слънце. Хилег ми е Луната, от там явно ми изтича цялата жизнена енергия и понеже е в 7-ми не е особен проблем другите да я източат, а Слънцето ми няма голям запас, тоест разчитам в критични моменти на Марс