Ххх....
Аз съм на друга вълна...
Първо да кажа,че се надявам,че някой ще ми отговори... Темата е същата,тоест това е една от темите по които задавам въпросите си тук,та... не веднъж съм питал,дали при жените го има това желание,както при мъжете - мъжете,султаните са имали хареми.. та,вие... жените... имате ли подобни големи апетити... бихте ли искали да имате харем от мъже...? Не говорим за нищо друго - казвам това понеже Lilla беше ми казала - а,не,мерси,не мога да се грижа,да пера,чистя и така нататък на толкова мъже - Аз не говоря за това,аз говоря просто да имате мъже в харем,целта е ясна...
И в допълнение се питам,а питам и вас... - като се замисля...жените от край време продават ''любов''... нали така... Но има и продаване на любов от страна на мъже,наречени жиголо... но пак жените продаващи любов са повече... Питането ми е... жените не са толкова сексуални,колкото мъжете ли? Така ли излиза?
Ако да,тогава моята главоблъсканица продължава със следващ логичен въпрос - тогава,защо момичетата стигат първи до половото съзряване - пубертет? Много бих се радвал да.. чуя мнения..
Благодаря ви!