Свързано с приключване/започване на обучение,комуникации,близки,роднини,събития при братя/сестри,пътуване,договори,документи,нотариуси,социални мрежи........и работа,ежедневие,здраве,домашни любимци,лели,чичовци,свързани с всичко по-горе изброено.Все пак цяла година е пред теб соларно пълнолунна.
Даа, като се замисля точно на соларен трети дом ми действа в момента. Ситуацията е следната - изнасям се от една квартира (най - после идва краят на проблеми с хазяйката и съквартиранта и изпотрошеният апартамент от него :012: :012: :012), като каза нотариус - утре ще ходя при нотариус, за да ми завери бележка за депозит от новата ми квартира, в която се нанасям следващата седмица. Открих на пръв поглед едни много приятни съквартиранти, даже една девойка като чу, че се занимавам с астрология веднага ме одобри. :012: :012:
Иначе последната седмица много напрежение свързано с договори, документи. За малко да стигна до адвокатска кантора, но след досаждане на всичките ми приятели занимаващи се с право успях си планирам работите някак .. Луната ми в дева постоянно се притеснява да не ме измамят, особено ако е нещо свързано с пари.
Благодаря ти отново! :38: