винаги ми е било интересно всичко предаващо се в рода,през поколения
например защо майка ми /лека й пръст / с опозиция слънце/уран,аз съм се родила с квадратура
тя се е развела след 4 годишен брак,аз имам вече 29 годишен,свързвам този аспект главно с отношенията баща, съпруг, шеф
тя е със стелиум в Дева - Венера-Нептун-Луна,аз със същия в Скорпион
секстила Меркурий-Сатурн е валиден и за двете,
тя е със съвпад Меркурий/Марс каре Плутон ,аз с Марс Дева на Асц.съвпад Плутон
тя Слънце тригон Юпитер,на мен Юпитер ми е диспозитор на Слънцето
тя с квадратура Юпитер към стелиума,при мен е опозиция
нейната Нодална ос СЛВ Телец-Скорпи се предала дори с градуси по точност на синът ми
аз пък с татко /лека му пръст/ имаме също съвпад на Нодалните оси
баща ми е с опозе Слънце -Плутон,аз с квадратура
той с Юпитер/Уран Риби тригон Венера ,каре Марс
аз съвпад Марс/Уран тригон Юпитер ,секстил Венера
той съвпад Плутон /Луна Рак ,аз Луна Скорпи,дъщеря ми същия съвпад в Скорпи,власт над или от се преповтаря
той със Слънце/ Меркурий в Козирог и аз същия Меркурий ,разумният, обективен поглед над реалността,моето прогресивно Слънце е от 29 години в Козирог
а и в избора на съпруг се повтаря аспекта на татко той съвпад Уран/Юпитер в Риби тригон Венера, съпругът ми е със съвпад Уран/Юпитер Рак тригон Венера,все още някой неща са ми непонятни като връзки,други осъзнати
не е лесно да проследяваш наследствените невидими- видимости
съпругът ми със Сатурн-Слънце- Венера в Скорпи каре Плутон Лъв, аз със Венера-Луна-Нептун в Скорпи, скорпионското се предава и натам в децата- дъщеря ми с Плутон-Луна в Скорпи опозе Слънце/Юпитер ,синът ми с Плутон Скорпи в 8 дом каре Слънце/Марс Лъв
споделете при вас как