Автор Тема: Цикъл Юпитер- Плутон  (Прочетена 19692 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Цикъл Юпитер- Плутон
« Отговор #60 -: Февруари 29, 2020, 11:46:12 pm »
Аз разбрах, че ти сам си  изследвал във времето символи, така че същите да са на база астрология. Значи съм в грешка.

Задавал ли си си въпрос, защо точно Нострадамус ? Мислиш ли, че  в рамките на 1 в., даже и на 10 г., само един човек може да пророкува ? :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

wiserneuron

• Full Member
  • Публикации: 223
« Отговор #61 -: Февруари 29, 2020, 11:52:53 pm »
Аз разбрах, че ти сам си  изследвал във времето символи, така че същите да са на база астрология. Значи съм в грешка.
за момента съм стигнал само до груби изводи, които не са достатъчни. тествах геодедичните мунданни карти и събитията, често има съответствия с локалния асцендент

Задавал ли си си въпрос, защо точно Нострадамус ? Мислиш ли, че  в рамките на 1 в., даже и на 10 г., само един човек може да пророкува ? :)
"защо точно Нострадамус" какво защо ;? много са тези хора : )
« Последна редакция: Февруари 29, 2020, 11:56:13 pm от wiserneuron »
AP/CU=KR/PO/MC

Рени

• Hero Member
« Отговор #62 -: Февруари 29, 2020, 11:59:13 pm »
Защо точно Нострадамус е посочен като пророк ? От всички останали ?
За да се открие закодирана информация е нужен алгоритъм, как такъв е ползван от астрологията или кой ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #63 -: Март 01, 2020, 06:17:53 am »
Астрологията как ти помогна за кода ?
Пророчествата са кодирани астрологично.
Възможно е да си на прав път.В соларът ти,който е все още действащ,Нептун е на сол.асц връх на бисекстил Сатурн/Венера.Меркурий на ИЦ съвпад неподвижна звезда Капела.Слънцето ти по натал е съвпад Алдебаран.
Възходит-Алгол.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #64 -: Март 01, 2020, 12:51:05 pm »
Слънцето ти по натал е съвпад Алдебаран.
Възходит-Алгол.
Алдебаран със Слънцето и Марс - грубост, демонизъм, несломима злоба, ярост, бяс.
Поне за Марс мога да потвърдя, работила съм за такъв директор на училище.
Алгол също не се ползва с добро име- „Окото на Горгонската Медуза“ или Дяволът. Свързан със Сатурн, Лилит, Нептун. Дава отклоняване от истинския път. По пътя на човека всичко става зловещо. Често дава различни видове лудост, включително параноя, мания, съблазняване

wiserneuron

• Full Member
« Отговор #65 -: Март 01, 2020, 03:50:25 pm »
Слънцето ти по натал е съвпад Алдебаран.
Възходит-Алгол.
Алдебаран със Слънцето и Марс - грубост, демонизъм, несломима злоба, ярост, бяс.
Поне за Марс мога да потвърдя, работила съм за такъв директор на училище.
Алгол също не се ползва с добро име- „Окото на Горгонската Медуза“ или Дяволът. Свързан със Сатурн, Лилит, Нептун. Дава отклоняване от истинския път. По пътя на човека всичко става зловещо. Често дава различни видове лудост, включително параноя, мания, съблазняване
Малко в страни от темата да върна feedback.

Алдебаран със Слънцето и Марс
грубост - понякога да, в случая вербална, а не физическа
демонизъм - малко пресилено,
несломима злоба - не е злоба, а несломимост с един вид спортен хъс, безкрайна целеустременост
ярост, бяс. - да, определено, фокусирана към постигане на определена почти недостижима цел, когато има пречка се отключва

Алдебаран е в константна опозиция с Антарес - следователно тези със съвпад на Алдебаран прихващат от Антарес и обратно. От първа инстанция мога да споделя всичко, което съм открил. Голяма смелост, понякога безумна, прекалена егоцентричност, марсова натура, но не като физическо проявление, а като характер, целеустременост и непреклонност, човек, който е готов да жертва всичко. Кенеди е бил с такъв съвпад, споделил е истината в една негова реч и това му е струвало живота, смелостта и идеализма му са дошли от тази звезда.

Алгол е ужасна звезда, не съм знаел, че Асцендента ми е там. Алгол също не се ползва с добро име - „Окото на Горгонската Медуза“ или Дяволът. Свързан със Сатурн, Лилит, Нептун. Дава отклоняване от истинския път.
- често се отклонявам от истинския път и страдам всеки път, въпреки че приятелите ми константно са "там". за всеки отклонението е различно понятие, при мен основно това са други жени, въпреки, че не съм изневерявал

По пътя на човека всичко става зловещо.
- прекалено импулсивно възприятие за доброто и злото във света, крайости за тези две представи, доброто е рай а зловещите неща са ад, виждам ги и това ми тежи.

Често дава различни видове лудост, включително параноя, мания
- и това е така на 100%, параноя, хипохондрия. Относно манията, направих този уебсайт beinsadouno.love, защото вярвам че беседите на Учителя водят към правия път, ако това може да се нарече мания, считам го нещо като призвание в живота ми, да споделям колкото се мога повече и да помагам за това добро(според мен) дело.

съблазняване
- да, за съжаление и това е истина, това е грях.

https://astrologyking.com/aldebaran-star-alpha-tauri/

Всички тези неща са за мен лично, но не променят откритията свързани с Нострадамус и неговите пророчества.

Update: На Асцедента е Procyon.

« Последна редакция: Март 04, 2020, 01:27:40 pm от wiserneuron »
AP/CU=KR/PO/MC

akruks

• Hero Member
« Отговор #66 -: Март 01, 2020, 10:27:39 pm »
Всички тези неща са за мен лично, но не променят откритията свързани с Нострадамус и неговите пророчества.
Нострадамус, доколкото знам, е правил предсказанията си, наблюдаващ картините на бъдещи катаклизми в своето прозрачно кълбо с вода, а не с помощта на изчисления, наблюдения и тълкувания на звездите. Че то тогава не са били известни Уран, Нептун и Плутон, за да му се приписват предсказанията по тези планети, не е имало по негово време телескопа на Галилей и другите му астрономични открития, с които защитава пред инквизицията твърдението на Коперник, че Земята е кръгла. Може да е бил изключителен ясновидец, много добър лечител с билки и аптекар, но с познанията, които е имал едва ли може да види в бъдещето кулуте в Ню Йорк, Тръмп, нов съюз на бивши съветски републики и вируса в Китай.

wiserneuron

• Full Member
« Отговор #67 -: Март 01, 2020, 10:58:49 pm »
Нострадамус, доколкото знам, е правил предсказанията си, наблюдаващ картините на бъдещи катаклизми в своето прозрачно кълбо с вода, а не с помощта на изчисления, наблюдения и тълкувания на звездите. Че то тогава не са били известни Уран, Нептун и Плутон, за да му се приписват предсказанията по тези планети, не е имало по негово време телескопа на Галилей и другите му астрономични открития, с които защитава пред инквизицията твърдението на Коперник, че Земята е кръгла. Може да е бил изключителен ясновидец, много добър лечител с билки и аптекар, но с познанията, които е имал едва ли може да види в бъдещето кулуте в Ню Йорк, Тръмп, нов съюз на бивши съветски републики и вируса в Китай.
Историите с кълбо и вода са лъжа, с цел хората да останат ограничени. В старата книжка(по оригинал) пише, че е попаднал на стари книги, които впоследствие изгорил. Атлантите са били по-добри астролози от нас, явно от там са останали тези познания... понякога има и инволюционни периоди, планети се откриват, планети се забравят.

Най-High-End знания са тези "уранически точки", тествайте ги в наталните си карти и ще се убедите, че работят. Те са били ползвани.
« Последна редакция: Март 01, 2020, 11:05:03 pm от wiserneuron »
AP/CU=KR/PO/MC

Рени

• Hero Member
« Отговор #68 -: Март 02, 2020, 10:03:55 am »
за момента съм стигнал само до груби изводи, които не са достатъчни. тествах геодедичните мунданни карти и събитията, често има съответствия с локалния асцендент

Успех в изследванията и продължавай, браво.  :)

wiserneuron

• Full Member
« Отговор #69 -: Март 04, 2020, 01:27:56 pm »

Благодаря  :) btw на асцендента няма нищо, само процион в контрапаралел... (https://i.postimg.cc/KY2q392h/Screenshot-2020-03-04-at-13-25-31.png)
« Последна редакция: Март 04, 2020, 01:38:28 pm от wiserneuron »
AP/CU=KR/PO/MC

Сафо

• Hero Member
« Отговор #70 -: Март 04, 2020, 02:00:34 pm »

Благодаря  :) btw на асцендента няма нищо, само процион в контрапаралел... (https://i.postimg.cc/KY2q392h/Screenshot-2020-03-04-at-13-25-31.png)
в соларът за тази година, която почти приключва за теб, имаш Алгол възходящ в antares astrology. Алгол в наталната карта не е на Асц. Само в соларът за тази година е изявен. Интересно ми е дали действието на неподвижните звезди е отчетливо изявено, когато в соларна година имат досег с ъгъл, планета.

Рени

• Hero Member
« Отговор #72 -: Март 12, 2020, 09:44:48 am »
Астролозите от древността как са прогнозирали пандемиите без да ползват любезното участие на Плутон ?!  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #73 -: Март 12, 2020, 10:03:54 am »
Астролозите от древността как са прогнозирали пандемиите без да ползват любезното участие на Плутон ?!  :)
Мани, ами и Нептун го е нямало с бактериите  :)
Но пък са били по-наясно с природата на определени звезди, по които са вещаели значими събития.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #74 -: Март 12, 2020, 01:18:56 pm »
Рени, нали ти написа, че пандемиите са по Сатурн. Древните вероятно са гледали него.