Точно върху наталното ми Слънце и Юпитер в Овен в 11-ти дом и два дни преди рожденият ми ден.
Съответно квадратира Уран в 7-ми и Нептун в 8-ми.
Като 4-ти дом е в Лъв, а 7-ми в Стрелец
Какво да очаквам?
Новолуние на връх рожден ден! Очаквай всичко. На сина ми Р. Д. то започва с пълнолуние.
Сафо,
Плашиш ме!
Шефа не разреши да работим Home Office.
Стоя си в нас, последния ден от болничния и се побърквам. Чистя с дезинфектант, a срещу блока е поликлиниката, където само баби и дядовци се разхождат.
Отмених резервацията за яз.Батак, а утре отменихме РД за 80 годишнината на бабата на съпругът ми.
Дали, ще е удобно да кача и Солар и Лунар, за да ми го разгледаш?
Благодаря.
Не те плаша,нали в 11 дом(групи,приятели,организации),това е 5 на твоя мъж,8/2 на родител и т.н.Може да заченеш,ако има индикации...........през соларната ти година,не точно на пълнолунието.
Сафо, не сме все още коментирали евентуална бременност
само това ми липсва. Сестра ми трябва да ражда много скоро, към 16-ти април, а на връх РД ми е на преглед във Варна...
И май, ще си работим от вкъщи... защото Еконт затварят, но за Спиди още не е сигурно. Може би това е пак по 11 - ти дом, да имам home office и да работя онлайн. Нали 11-ти дом е 2-ри от 10-ти дом, пак финансов дом.
Желанието ми( по 11 дом) е да оценят най-накрая медицинските специалисти като нас и всички медици, защото само се подиграват с труда ни и заплащането.
При нас пазаруват като обезумели, витамини, добавки и лекарства за настинка и грип.
Обясняваме им, че това не е начина за предпазване, а спазването на хигиена.
Ще пусна един Солар, ако е удобно да го разгледаш.