Имате ли някакви впечатления от хора с натален съвпад на Слънце и Плутон ;? Много ми е интересно, защото познавам един такъв човек и ми се струва като "пластелин", влияе се от средата в която се намира.
м-да,в женска карта слънце-плутон лъв,трон-ексзалтация,отврат,променят ама към лошо,и самата тя с тежък живот,тежък характер и леки отклонения,
но егоцентризъм,надменост и самочувствие,в пъти над нормата,тежи в присъствие,неприятен манипулатор,но моя плутон на асц. още в началото я игнорира
постоянно е в роля за да постигне своето на всяка цена,драма и трагедия държи на своята истина дори да не е права
и никога не е виновна,вменява чувство за вина у околните,когато е разкрита подмолната й дейност,те избягва,
не си част от плана вече,не си доверен,а истината е ,че не ставаш за жертва,може да те съсипе,ако подадеш и е способна с години
да преследва поставена цел,не се отказва в името на това да се наложи,постоянно е в конфликт дори с кръвни роднини,важното е да има враг,
който да мрази и да унищожава,въвлича и децата си в тези безмислени войни,ако не е център на внимание,едно измислено високо кръвно -пак на фокус
от тия хора,които ако са обкръжението , почва да ти тежи под лъжичката ,да ти горчи в устата и накрая да те тръшне адско главоболия
аз им викам смукачи,паразити и по-далеч от тях,подмазва се на властимащи ,тя е в антуража им,плете интриги,презира своя произход и мачка подобните на нея нисши