Ами не сме свикнали да свързваме със смъртта тази ос, която е финансова, както ти писа Сафо.
Юпитер е благоприятна планета, заедно със Слънцето ти и Венера в 4д би трябвало да ти носят само благини в дома и семейството.
СЗ на Марс във 2д ще те активира по отношение изкарване на пари, а в солара нищо лошо не виждам, за да се притесняваш толкова и правиш драма от това, има опасност да загубиш работа
Да, знам, с подобен стелиум в 4-ти аз наистина имам уют и спокойствие у дома, хубаво и много задружно семейство. Засега да чукам на дърво всички са ми горе-долу здравички. Само татко в последните 2 години прави вече 2 катастрофи, едната даже сравнително скоро, но беше малкият дявол и пострада само колата. Между другото Юпитер и Венера са ми изгорени от Слънцето, в съвпад са с него.
А относно работата... още с началото на извънредното положение останах без такава. Водя се на работа, но нямахме дейност, понеже rio.bg е колективен сайт за пазаруване като Grabo и нещата замряха. Без заплати сме оттогава и чакаме уж мярката 60/40, та засега така са ми се развили нещата. Не знам затъмненията дали ще се отразят положително или отрицателно в тая посока.