Въпросната наемателка легално ли е живяла у вас – регистрирана на вашия адрес, вие сте плащали данък за наемите и т.н.? Защото, ако вие не сте изрядни наемодатели, няма какви претенции да имате, че Андрешковица е надхитрила бившия гербав кмет или къвъто беше там бащата, приятел на мутрата. Съжалявам, ако звуча грубо, но и на мене ми писна от мутренски изцепки!
Конкретно на въпроса, – ще ви се издължи, прекалено е горда и царствена, представена от Слънце в Лъв на АС, за да се унижава в селски разпри.
Eстествено, че е живяла легално и е регистрирана! Много ясно, че собственика на имота плаща данък.
Наемът беше съвсем скромен от 100 лв./месечно, който тя не е плащала редовно. Защото винаги е била нещо затруднена. Родителите ми я съжаляваха и оставяха така, сега когато ги е вкарала с 3000 лв. вътре дано да се усетят, че никой не заслужава компромис и съжаление. Както ходи да пазарува в магазина и плаща, както си прави ноктите, косата, има 2 автомобила и си търси тъпкачи по фб така ще си плаща и където живее! Затова ще я гоня тази до дупка, докато не си плати всичко. Аман от к**ви, които се мислят за много коректни.
А теб, много те моля да спреш да се опитваш да вадиш компромати за мен и семейството ми. Родителите ми са честни и почтени хора, и в повечето случаи страдат от добротата, и наивността си. Преди 2-3 години отново в изблик на вербална агресия към мен ти обясних подробно, че никой от тях няма общо с мутрата, за която пишеш. Преди 13-14 г., може да са били симпатизанти на някого за няколко месеца, след което си тръгнаха разочаровани от цялата помия и нагаждачество там. Никой по никакъв начин нито е взел чужди пари, нито се е облагодетелствал с нещо. Мутренските изцепки, които обичаш да търсиш ги търси другаде!
Дали ти е трудно да приемеш, че все още има честни хора е изцяло твой проблем! Уважавам те, като потребител на форума и астролог, но мисля, че трябва да поработиш върху отношението си към хората. Изклюючително грозно е да нападаш така хората, без да ги познаваш реално и да съдиш за тях по някакви извадки претълкувани по твой си начин.
А ти като астролог, регистрирана ли си за хороскопите и консултациите, които правиш? Отчиташ ли се на НАП?
Не ми отговаряй, мен това не ме интересува. Написах го само, защото обвиняваш винаги хората, че са нечестни и те вълнуват силно мутренските изцепки...