Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 319518 пъти)

Weswes

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 93
Re: Общи хорари
« Отговор #1530 -: Днес в 05:55:03 pm »
Здравейте.  Някой ще ми помогне ли с този хорар с въпроса това ли е края на отношенията ни и той как ще реагира ако се дистанцирам?
Аз съм слънце в негов 1 дом - има фокус върху мен,  той сатурн на 29° в риби в 8 дом- на ръба на нещо е, на ръба на решение.Нямат сходящ аспект..  моя управител 5 дом Юпитер е в рак в 12 дом (негов 6), неговия  Меркурий в риби в 7 дом( негов 1). Луната ще прави квадрат с Венера, която е мой У5 и се намира в неговия 1 дом. Луната ще прави и тригон Сатурн, опозиция уран и тригон нептун. Може би показва моите надежди и заблуди, че нещата ще се оправят. Ясно, че ситуацията ми тежи повече на мен, и ме наранява, защото имахме скарване. То може би се вижда от разходящия квадрат на луната с марс - негов У3. Каза ми груби неща, засегнах се. Не мога да разбера как е настроен към мен, защо въобще ми се ядоса така, до оня ден ми обясняваше колко му е добре с мен и днес от един невинен въпрос ми избухна и деликатно ми тегли една накрая. Какво вие виждате по тази карта? Аз нищо хубаво не виждам занапред, макар че и друг път хорара ми е бил много негативен, а след месец два сме си оправили отношенията. Сега обаче не мисля, че е същото - той самия беше груб и сякаш чакаше да ме отреже.  Питах го въобще харесва ли ме, поне уважение има ли, пука ли му- избяга от въпросите, каза да го оставя. Според вас?
« Последна редакция: Днес в 06:07:59 pm от Weswes »