Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 366166 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8336
Re: Общи хорари
« Отговор #1590 -: Май 16, 2026, 07:03:15 am »
Аз Го попитах дали съм тъпа.Познай какво ми отговори.
Между другото, всеки,който му зададе този въпрос,получава един и същи отговор.
Яко,нали?
Препоръчвам и на мимс ,да се обръща към изкуственият интелект,за въпросите си.
Един дол дренки.

mimss

• Full Member
  • Публикации: 165
« Отговор #1591 -: Май 17, 2026, 11:00:50 am »
Здравейте. Мой близък предстои да започне нов бизнес-ресторантьорски. Да спомена че ми е бивш шеф, и не знав по кой дом да го разгледам. Качвам  транзит+натала му. Ще бъде ли успешно начинанието? Аз много се надявах за шанс за съвместна работа с него отново, но..... Явно не. Много ще се радвам на всеки ваш прочит.
« Последна редакция: Май 17, 2026, 11:04:14 am от mimss »
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14317
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1592 -: Май 18, 2026, 12:05:35 am »
Здравейте. Мой близък предстои да започне нов бизнес-ресторантьорски. Да спомена че ми е бивш шеф, и не знав по кой дом да го разгледам.
Темата е за хорари, къде е картата с въпроса?
За разглеждане на натали, за транзити, има отделни теми.

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 62
« Отговор #1593 -: Май 18, 2026, 03:13:56 pm »
Привет отново,  :) ще разкажа накратко ситуацията - ползвам офис под наем от няколко години и преди известно време споделих на наемодателя, че имам интерес да купя офиса. Чухме се преди около месец и отново се повдигна темата, следващата седмица отново ни предстои разговор, та въпроса ми е "Наемодателят ще ми продаде ли офиса?". Бих се радвала и бих била много благодарна, ако разгледате приложената карта.  :)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8336
« Отговор #1594 -: Май 18, 2026, 04:23:54 pm »
Мисля,че да....заради ъгловата Луна в 10дом,която ще направи съвпад с Венера.
Той е екзалтиран Юпитер,ти-тронов Меркурий.
Силен 4ти дом-в 11,дом на радост.
Парс фортуна на к2,вижда Венера и Меркурий,който е упр.на асц и 10д.
« Последна редакция: Май 18, 2026, 04:28:29 pm от Сафо »

akruks

• Hero Member
« Отговор #1595 -: Май 18, 2026, 06:21:03 pm »
Чухме се преди около месец и отново се повдигна темата, следващата седмица отново ни предстои разговор, та въпроса ми е "Наемодателят ще ми продаде ли офиса?"
Луната е Без курс и не предстои да извършва повече аспекти в рамките на знака, където се намира. Това означава, че няма какво ново да се очаква да се случи. Венера сменя знак в рамките на хорара, преминава в Рак докато Луната е в последния градус на Близнаци. Планетата управлява 3-ти дом на наемодателя, по който са комуникация, договаряне, търговия, и ако преди е мислил едно, сега ще мисли друго, няма намерение да продава в този момент.

Weswes

• Full Member
  • Публикации: 130
« Отговор #1596 -: Днес в 02:02:21 pm »
Може ли някой да ме ориентира в тази карта времето на случване на аспектите на луната с каква скорост е? Искам да проверя картата как работи в реалността, ще ви опиша развитието досега, ако може да кажете според вас до кой аспект са се реализирали събитията. Въпросът е дали ще имаме интимна среща ( по 5 дом)  , като той беше заявил наскоро, че иска да се видим, но аз поех инициатива после и му писах. Той отвърна доста добре, флиртуваше, казва, че ме иска, но не се уцелихме във времето.  Той можеше , когато аз не и всичко увисна. На другия ден ме засечем съвсем случайно и смотоляви извинение, че знае, че изглежда несериозно и тъпо, но все е зает , иначе имал голямо желание.. да, Сатурн е в най - слабата си позиция в овен, но пък е в знака на Марс ( мой У5) който е разположен в негов 5Д. Някакси му вярвам, че има желание , но нищо...неговия У3 юпитер е в екзалтация в мой 1д , явно има някакви мисли към мен...но има блокажи и сякаш няма куража. В същото време ме търси сам, флиртува, като бях болна само ме питаше как съм, абе показва някакъв интерес, но нещо му пречи да се реши на действие... та така според вас може ли луната от 2 юни до 7 юни, когато имаше развитие, да е минала тригона с марс и да е стигнала квадрата със сатурн? За 5 дни? Реално моя опит за среща и това, че не се случи дали е първият аспект квадрат с Нептун, или са се отиграли и тригона с марс и квадрата със сатурн толкова бързо? Тази случайна среща, в която беше мил и се извини дали е съвпада Венера- Юпитер в моя 1д?
« Последна редакция: Днес в 02:04:27 pm от Weswes »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13005
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1597 -: Днес в 04:55:09 pm »
Времето на случване зависи от скоростта на Луната и дали е в кардинален знак и дом, най - бързо. Планетата в Следващият най- близък градус след този на Луната е първото “ случване”.
5 дом няма връзка с интимните срещи.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
« Отговор #1598 -: Днес в 06:46:03 pm »
Може ли някой да ме ориентира в тази карта времето на случване на аспектите на луната с каква скорост е? Искам да проверя картата как работи в реалността, ще ви опиша развитието досега, ако може да кажете според вас до кой аспект са се реализирали събитията. Въпросът е дали ще имаме интимна среща ( по 5 дом)  , като той беше заявил наскоро, че иска да се видим, но аз поех инициатива после и му писах. Той отвърна доста добре, флиртуваше, казва, че ме иска, но не се уцелихме във времето.  Той можеше , когато аз не и всичко увисна. На другия ден ме засечем съвсем случайно и смотоляви извинение, че знае, че изглежда несериозно и тъпо, но все е зает , иначе имал голямо желание...
Основен у-л на негов 3 дом, по който са срещите, общуването, комуникацията, е планетата Нептун, Юпитер е съуправител (стар управител). Меркурий У3 за теб е в сходящ напрегнат аспект с Нептун У3 за него, това е провалило срещата и влошило комуникацията. Слънцето У8 за него е извършило съвпад с Уран У8 за теб – имало е флирт, който продължава, предстои хармоничен аспект със Сатурн У8 за теб, аха да стане аварката, но ще я провалиш – Луната У1 в сходящ квадрат със Сатурн У1, У2 за него, У7, У8 за теб. Разминаването идва от различните очаквания – ти очакваш среща по 5 дом (романтика, вечеря на свещи), а за него нещата се свеждат до секс. Според мен го надценяваш, поставила си го на пиедестал – негов У1 в твоя 10д до МС, докато твоя У1 Луната е скрита в негов 12д., не те показва пред обществото, да не би да е женен, защото с негов У1, У2, У3 в негов 4д мисли си семейството и дома, там влага ресурси.

Weswes

• Full Member
  • Публикации: 130
« Отговор #1599 -: Днес в 07:06:52 pm »
Akruks, да, води се обвързан. Секстила, който предстои между слънце и сатурн въобще ще доведе ли до някакво събитие?
А този тригон луна марс според теб реализирал ли се е с опита ми да се видим и флирта?
Той само секс може да предложи, то вътрешно ми е ясно, че не иска сериозни отношения, но все си мисля, че има и някаква симпатия към мен. Не знам, може и заблуда да е..